Close

Dobrodošli na spletni strani ebatt.si

Ebatt d.o.o. je specializirano podjetje za dobavo baterij in izdelavo baterijskih sklopov. V obsežnem programu so vam na voljo vse vrste baterij in akumulatorjev, za domačo in profesionalno, industrijsko uporabo. Obnavljamo baterije in izdelujemo baterijske sklope za ročna orodja, industrijske naprave, električna kolesa, sesalnike in druge naprave. Ponudba vsebuje tudi 20 skupin svetilk za različne namene.

V kategoriji baterij se nahajajo primarne, nepolnilne baterije. Ebatt zastopa baterije Energizer, Maxell, Duracell, Panasonic, Kodak, Ansmann, Varta, Fujitsu, Saft, Tadiran, Rayovac, Sony in druge blagovne znamke. Na voljo so vam tako klasične alkalne baterije v blistrih kot tudi industrijske izvedbe v folijah ali kartonih. Med litijevimi baterijami najdete modele od 1.5V do 3.7V napetosti, primerne za PLC vezja, CNC stroje, alarmne naprave, merilnike in podobne aplikacije.

V oddelku polnilne baterije najdete baterije za ročna orodja, sesalnike, brivnike, svetilke, vrtno orodje, električna kolesa, radijske postaje, fotoaparate, prenosnike, skenerje in mnoge druge naprave. V podjetju Ebatt so na voljo tudi posebne izvedbe baterij v različnih Li-Ion in LiFePo4 in NiZn tehnologijah.

Ebatt vam omogoča tudi izdelavo baterijskega sklopa po vaših željah ali prejetem vzorcu. Obnovimo vam lahko baterije za ročna orodja, merilne naprave, igrače in mnoge druge aplikacije. Za obnovo baterije potrebujemo vašo staro baterijo, ohišje ali skico/sliko baterijskega sklopa. Cena obnove je odvisna od količine in vrste vgrajenih baterijskih celic. Ob obnovi ali izdelavi baterijskih sklopov vgrajujemo le najkakovostnejše baterijske celice preverjenih proizvajalcev iz redne in sveže zaloge. Na našem naslovu Ebatt Trzin izdelujemo tudi baterijske sklope za električne ključavnice, zasilno razsvetljavo, industrijske baterije, merilnike in mnoge druge naprave.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na [email protected], 01/563 56 66 ali 051/399-488. Vabljeni tudi k obisku naše poslovalnice Ebatt, kjer vam bomo strokovno in prijazno svetovali. 

Blog 29 prispevkov.

REACH oznaka

Objavljeno: Feb 1, 2022 | Avtor: Ebatt Admin | Kategorije: BATERIJE, POLNILNE BATERIJE, BATERIJSKI SKLOPI, IZDELAVA BATERIJSKIH SKLOPOV, AKUMULATORJI

Kaj je REACH?

Imam lahko prenosnik ves čas priklopljen na polnilec?

Objavljeno: Nov 12, 2020 | Avtor: Ebatt Admin | Kategorije: POLNILNE BATERIJE

Imam lahko prenosnik ves čas priklopljen na polnilec?

Nasveti za pravilno uporabo baterij za prenosnike

Objavljeno: Jan 16, 2020 | Avtor: Ebatt Admin | Kategorije: BATERIJE, POLNILNE BATERIJE

Uporabni nasveti za pravilno uporabo baterij v prenosnih računalnikih.

Razlike v kemijskih sestavah 2032 baterij

Obstaja nekaj splošnih kemijskih sestav, ki vplivajo na gostoto, zmogljivost, operativno temperaturno delovanje in trajnost. Vsaka izmed spodaj opisanih kemijskih sestav...

ROHS oznaka

Kaj je oznaka ROHS, zakaj je pomembna?

Vrste Li-Ion baterij

Kratka razlaga kemijskih vrst Li-Ion baterijskih celic.

Kaj so "taktične" svetilke?

Objavljeno: Sep 22, 2017 | Avtor: Ebatt Admin | Kategorije: SVETILKE

Taktične svetilke so svetilke (praviloma ročni modeli) ki se uporabljajo v povezavi s strelnim orožjem.

Close