Close

Alkalne

Izdelava baterij za zasilne svetilke
Alkalne

Alkalne 113 izdelkov.

Alkalne baterije so primarne baterije katere proizvajajo kemično reakcijo na podlagi cinka in manganovega dioksida (Zn/MnO2). V primerjavi s starejšimi Cink-Karbon baterijami imajo alkalne baterije višjo gostoto in daljši čas delovanja. Prav tako so tovrstne baterije odpornejše proti razlitju elektrolita, baterije "stečejo" le pod posebnimi pogo...

Alkalne baterije so primarne baterije katere proizvajajo kemično reakcijo na podlagi cinka in manganovega dioksida (Zn/MnO2). V primerjavi s starejšimi Cink-Karbon baterijami imajo alkalne baterije višjo gostoto in daljši čas delovanja. Prav tako so tovrstne baterije odpornejše proti razlitju elektrolita, baterije "stečejo" le pod posebnimi pogoji. Alkalne baterije so pogoste v napravah za domačo uporabo kot so Mp3 predvajalniki, CD predvajalniki, igračah, svetilkah, radio napravah, daljinjskih upravljalnikih,...

Več

Podkategorije

 • Fujitsu

  Alkalne baterije Fujitsu

  Alkalne baterije Fujitsu so blagovna znamka vodilnega japonskega proizvajalca baterije FDK (Sanyo).
  Tovrstne baterije odlikuje vrhunska kakovost in trajnost ter stabilna napetost v različnih operativnih pogojih.

 • Energizer

  Alkalne baterije Energizer

  Proizvajalec Energizer je poznan po proizvodnji vrhunskih alkalnih baterij. Je en največjih proizvajalcev primarnih baterij na svetu, s serijami EcoAdvanced, MAX, Alkaline Power, Ultimate Lithium ter drugimi pa pokrivajo celoten spekter potreb uporabnikov sodobnih elektronskih naprav in pripomočkov.

 • Maxell

  Maxell Europe Ltd je bila ustanovljena pred preko 30-timi leti in predstavlja enega največjih proizvajalcev baterij na svetu. Maxell baterije tehnološko izhajajo iz Japonske, kjer so na trgu navzoči kot vodilni vse od leta 1961. Glavni trg tovrstnih baterij so industrijski in tehnično zahtevnejši uporabniki, se pa v zadnjih leti njihove baterije pojavljajo tudi kot "uporabniške", visoko kakovostne baterije v blister ali drugih trgovinskih pakiranjih.

  Gonilo podjetja je zagotavljanje najvišje kakovosti po kar se da nizki ceni, kar je želja in zahteva sodobnega trga. Baterije redno izhajajo iz proizvodnje in so svežih datumov ter vedno večkratno kakovostno nadzirane - od kemijske sestave do končnega ovoja in izgleda. Nič ni prepuščeno naključjem, slabih serij ni.

  Baterije Maxell se pogosto uporabljajo v slušalkah, zvočnikih, prenosnih baterijskih napravah, svetilkah, merilnikih in predvsem industrijskih napravah ter prvo-vgradnjah večjih proizvajalcev.

 • Panasonic

  Alkalne baterije Panasonic

  Tovrstne baterije se najbolj poznane po bulk in posebnih serijah namenjenih industrijskim in večjih končnih potrošnikom.
  Baterije odlikuje vrhunska kakovost in odlični datumi uporabe, uporabljena pa je le najkakovostnejša kemija in tehnologija proizvodnje.
  Panasonic alkalne baterije so pogosta prvovgradnja pri zahtevnejših elektronskih napravah in pripomočkih.

 • Kodak

  Alkalne baterije Kodak

 • Ansmann

  Alkalne baterije Ansmann

  Nemška blagovna znamka baterij z bogato ponudbo vseh vrst komercialnih tipov baterijskih celic.
  Ansmann je kot proizvajalec specializiran na področju baterijske, polnilne in napajalne tehnike.

 • Varta

  Alkalne baterije Varta

  Alkalne baterije Varta so na trgu dobro poznane po svoji kakovosti in dolgem delovanju.
  Na voljo so različne serije baterij za različne namene uporabe, vse pa dosegajo visoke zahteve sodobnih potrošnikov na razvitih trgih.

 • Duracell

  Alkalne baterije Duracell

  Svetovno poznane in priznane alkalne baterije Duracell so na voljo v različnih pakiranjih in zmogljivostnih razredih.
  Z nenehnim razvojem in tržnimi aktivnostmi ostajajo baterije Duracell vodilne med ponudniki alkalnih celic.

 • Philips

  Alkalne baterije Philips

 • GP

  GP alkalne baterije

 • LEDLENSER

  Alkalne baterije Ledlenser. Baterije, posebej izdelane za daljše delovanje svetilk istega proizvajalca.
  Ionic serija.

na stran
Prikazujem 1 - 18 od 113 izdelkov
Prikazujem 1 - 18 od 113 izdelkov
Close