Close

Li-Ion celice (Li-Ion, Li-Mn, Li-MnO4)

Izdelava baterij za zasilne svetilke
Li-Ion celice (Li-Ion, Li-Mn, Li-MnO4)

Li-Ion celice (Li-Ion, Li-Mn, Li-MnO4) 69 izdelkov.

Li-Ion baterijske celice (lithium-ion battery) spadajo v družino polnilnih baterij pri katerih se litijevi ioni premikajo od negativne do pozitivne elektrode med praznjenjem in nazaj med polnjenjem. Li-ion baterije so pogoste v napravah zabavne elektronike, ročnih orodjih, merilnih napravah in akumulatorskih svetilkah.Baterije imajo visoko energ...

Li-Ion baterijske celice (lithium-ion battery) spadajo v družino polnilnih baterij pri katerih se litijevi ioni premikajo od negativne do pozitivne elektrode med praznjenjem in nazaj med polnjenjem. Li-ion baterije so pogoste v napravah zabavne elektronike, ročnih orodjih, merilnih napravah in akumulatorskih svetilkah.Baterije imajo visoko energijsko gostoto in nizko težo, s pravilnim vzdrževanjem in uporabo pa tudi dolgo življenjsko dobo.

Kemija, zmogljivosti, cene in varnostne karakteristike se razlikujejo od vrste Li-Ion celic. Manjše elektronske naprave bazirajo večinoma na Lithium Cobalt Oxide (LiCoO2) tehnologiji ki omogoča visoko gostoto energije. Tovrstne baterije so manj odporne na udarce in poškodbe in ob nepravilni uporabi tudi nevarne. Lithium Iron Phosphate (LFP), Lithium Manganese Oxide (LMO) in Lithium Nickel Manganes Cobaltl Oxide (NMC) baterije ponujajo nižjo vrednost energije a daljšo življenjsko dobo in večjo varnost ob uporabi. Tovrstne baterije so pogosto uporabljane v električnih orodjih, medicinskih napravah in drugih pripomočkih.

Več

Podkategorije

na stran
Prikazujem 1 - 18 od 69 izdelkov
Prikazujem 1 - 18 od 69 izdelkov
Close