Close

P serija

Izdelava baterij za zasilne svetilke
P serija

P serija 7 izdelkov.

Serija P je najuspešnejša in najpogosteje prodajana serija svetilk Led Lenser. Pogosti uporabniki so gasilske enote, gorski reševalci, policija in specialne enote, varnostne službe, vzdrževalna in elektro podjetja in podobno. Tudi med končnimi uporabniki so te svetilke zelo priljubljene, saj predstavljajo najboljše razmerje med ceno in kakovostj...

Serija P je najuspešnejša in najpogosteje prodajana serija svetilk Led Lenser. Pogosti uporabniki so gasilske enote, gorski reševalci, policija in specialne enote, varnostne službe, vzdrževalna in elektro podjetja in podobno. Tudi med končnimi uporabniki so te svetilke zelo priljubljene, saj predstavljajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, v serijo P je vedno vgrajena najsodobnejša in zadnja tehnologija proizvajalca.

V seriji .2 so dodelana stikala za vklop svetilke, ohišje je dodatno zaščiteno z matirano oblogo, vgrajeni so močnejši svetlobni čipi, prepoznati pa jih je mogoče tudi po rdečem prosojnem kolutu na glavi svetilke. Na voljo so baterijski in akumulatorski modeli, tovrstne svetilke pa med drugim vsebujejo tudi veliko število patentov in so prejemnice mnogih oblikovalskih in tehnični nagrad.

Več
Prikazujem 1 - 7 od 7 izdelkov
Prikazujem 1 - 7 od 7 izdelkov
Close