Close

Naglavne svetilke

Izdelava baterij za zasilne svetilke
Naglavne svetilke

Naglavne svetilke 54 izdelkov.

Naglavne svetilke LED, Led Lenser, Gerber, Ansmann, Silva. Naglavne svetilke so med uporabniki zaradi prostih rok ob uporabi vse bolj priljubljene. Nekdaj domena jamarjev in reševalcev je danes skoraj nujna oprema vsakega domačega mojstra ali rekreativca.

Podkategorije

 • Led Lenser

  Svetilke Led Lenser so že dolgo poznane kot referenčne in inovativne svetilke, primerne za najbolj zahtevne uporabnike. Naglavni modeli od usmeritve proizvajalca ne odstopajo. Na voljo so polnilni in baterijski modeli, vgrajene pa najsodobnejše tehnologije in inovacije. Praviloma so svetilke Led Lenser vedno korak pred konkurenčnimi izdelki.

  Med naglavnimi modeli tega proizvajalca najbolj izstopajo svetilke H, SEO in XEO serije.

  5-letna garancija (brezplačno razširljivo na 7 let)!

 • Coast

  Coast ponuja širok razpon naglavnih svetilk za delo ali prostočasne aktivnosti. Med aktualnimi modeli vedno najdete svetilke primerne za tek, pohodništvo, delo doma ali profesionalno uporabo. Na voljo so klasične baterijske ter polnilne (akumulatorske) izvedbe.

  Večina svetilk je opremljenih s sodobno tehnologijo brezstopenjskega fokusiranja (nastavljanja širine snopa) ter možnostjo zatemnitve svetilnosti.
  Vse svetilke so opremljene s tovarniško 5-letno garancijo.

 • Mactronic
 • Arcas

  Naglavne svetilke Arcas predstavljajo sodobno in kakovostno alternativo dražjim in bolj priznanim proizvajalcem svetilk na tržišču.
  Ne glede na ugodnejšo ponudbo pa so svetilke Arcas razumna izbira za vse občasne in manj zahtevne uporabnike tovrstnih svetilk.

 • Nitecore

  Naglavne svetilke Nitecore

 • Streamlight

  Naglavne svetilke Streamlight

 • ELP

  Naglavne svetilke ELP se ponašajo z odličnim razmerjem med svetilnostjo in ceno. Vgrajena sodobna LED COB tehnologija omogoča svetilkam homogeno in kakovostno svetilnost ter nizko porabo energije.

 • Velamp

  Naglavne svetilke proizvajalca VELAMP. Delovne in posebne izvedbe svetilk. Na voljo tudi ATEX modeli.

na stran
Prikazujem 1 - 18 od 54 izdelkov
Prikazujem 1 - 18 od 54 izdelkov
Close