Close

L serija

Izdelava baterij za zasilne svetilke
L serija

L serija V tej kategoriji ni izdelkov.

L serija je vmesna stopnja do profesionalne P serije. Ohišja svetilk so izdelana iz trpežnega polikarbonata, omogočajo fokusiranje svetlobe ter se napajajo s klasičnimi AA ali AAA baterijami. Ne glede na lahkost svetilk ohišje iz polikarbonata zmore prenesti temperature od -175°C do +175°C.Že podatek da so letalska stekla izdelana iz enakega mat...

L serija je vmesna stopnja do profesionalne P serije. Ohišja svetilk so izdelana iz trpežnega polikarbonata, omogočajo fokusiranje svetlobe ter se napajajo s klasičnimi AA ali AAA baterijami. Ne glede na lahkost svetilk ohišje iz polikarbonata zmore prenesti temperature od -175°C do +175°C.Že podatek da so letalska stekla izdelana iz enakega materiala pove dovolj.

Tovrstne svetilke cenijo tudi v izjemno mrzlih delovnih pogojih v visokogorju, kjer je svetilka tudi ob nizkih temperaturah relativno topla na dotik ter prijetna za uporabo. V takšnih primerih se letalski aluminij s katerega so narejene druge svetilke Led Lenser ne izkaže dobro. Tudi iz tega razloga je L serija zelo popularna med outdoor opremo.

Več
Close