Close

Ročne svetilke

Izdelava baterij za zasilne svetilke
Ročne svetilke

Ročne svetilke 59 izdelkov.

Ročne svetilke LED in klasične tehnologije. Vsestransko uporabne in priljubljene, nekateri modeli pa omogočajo dodatno montažo barvnih filtrov, uporabite lahko nosilce za kolo, pas ali čelado... Svetilke Led Lenser so , odvisno od modela in izvedbe, opremljene z AFS naprednim sistemom fokusiranja svetlobe, dinamičnim stikalom, pozlačenimi prevod...

Ročne svetilke LED in klasične tehnologije. Vsestransko uporabne in priljubljene, nekateri modeli pa omogočajo dodatno montažo barvnih filtrov, uporabite lahko nosilce za kolo, pas ali čelado... Svetilke Led Lenser so , odvisno od modela in izvedbe, opremljene z AFS naprednim sistemom fokusiranja svetlobe, dinamičnim stikalom, pozlačenimi prevodnimi elementi in robustnim kovinskim ohišjem. V primeru polnilnih različic so na voljo svetilke z vrhunskim magnetnim polnilnim sistemom ki preprečuje napačno vstavljanje svetilke na polnilno mesto, nepravilno polnjenje ter predčasno obrabo polnilnih kontaktov. Vse z mislijo na najzahtevnejše uporabnike ki so jim svetilke Led Lenser namenjene.

Več

Podkategorije

 • Led Lenser
 • Coast

  Svetilke COAST veljajo za ene najbolj dovršenih in tehnično izpopolnjenih svetilk na trgu. Izdelane so iz aluminija, opremljene z O-ring obročki, fokusirnim sistemom (večina modelov) ter zmožnostjo nastavljanja različnih svetilnih programov. Na voljo so baterijske in akumulatorske (polnilne) izvedbe.

  5-letna tovarniška garancija.

 • Nitecore

  Nitecore je posebnež med proizvajalci LED svetilk. Vsekakor v primerjavi s cenovno podobnimi izdelki ustvarjajo višjo svetilno jakost (lm), vse svetilke pa so opremljene z IPX-8 standardom vodotesnosti in odpornosti na zunanje vplive. Glavna prednost ročnih LED svetilk Nitecore je v kombinaciji kompaktne oblike in visoke svetilne moči.

 • Favour

  Ročne svetilke Favour

 • Mactronic
 • CAT (Caterpillar)

  Caterpillar CAT svetilke

  CAT svetilke izhajajo iz svetovno poznanega proizvajalca gradbene mehanizacije in minerskih komponent CATERPILLAR.
  Svetilke so opremljene z zadnjo tehnologijo in izdelane za zahtevne delovne pogoje.

 • Ansmann

  Ročne svetilke priznanega proizvajalca Ansmann, poznanega po kakovostnih baterijskih izdelkih, polnilnikih in napajalnikih.
  Svetilke Ansmann so na voljo v različnih serijah in oblikah z vgrajeno klasično ali LED tehnologijo.

 • Arcas

  Ročne svetilke Arcas predstavljajo ugodno izbiro za manj zahtevne uporabnike.
  Svetilke so opremljene s sodobno LED tehnologijo.

 • Ring

  Ročne svetilke RING

  Proizvajalec Ring spada med vodilne proizvajalce svetil za vozila in tehnične proizvode avtomobilske industrije.
  Svetilke Ring so pogosto posebej zasnovane in izdelane za potrebe servisnih delavnic, industrije ali terenske uporabe.

 • Camelion

  Ročne svetilke Camelion

 • Maximus

  Ročne svetilke Maximus, opremljene s sodobno tehnologijo, izdelane iz kakovostnih materialov ter z odličnim razmerjem med ceno in svetilnostjo.

na stran
Prikazujem 1 - 18 od 59 izdelkov
Prikazujem 1 - 18 od 59 izdelkov
Close