Close

TEHNIKA

Izdelava baterij za zasilne svetilke
TEHNIKA

TEHNIKA  77 izdelkov.

Termo kamere, Video nadzorna oprema, orodja in noži, ...

Podkategorije

 • Cyber Clean
  Testi in raziskave so nedavno pokazale, da so računalniške tipkovnice ene najbolj umazanih mest, celo bolj kot straniščne školjke. Prah, drobtine, ostanki odmrle kože, bakterije in mikrobi, vse to se skriva na vaši tipkovnici in na površini najrazličnejših elektronskih naprav. Elektronske naprave so namreč prenašalci več kožnih bakterij kot kateri koli drugi predmeti: zaradi dejstva, da se ta vrsta bakterij razmnožuje pri visokih temperaturah, so naše naprave popolno okolje za razmnoževanje mikrobov, saj so v naših žepih, torbah in aktovkah ves čas na toplem. A brez skrbi, obstaja rešitev, ki se imenuje Cyber Clean®! Cyber Clean® je revolucionarno čistilno sredstvo, ki je bilo posebej izdelano za čiščenje lukenj, saj vpije nesnago in ostanke ter uničuje mikrobe! Cyber Clean® odlikuje odlična kombinacija viskoznosti, elastičnosti in patentirana formula za čiščenje, ki vsrka umazanijo iz vseh kotičkov, ki jih običajni izdelki ne morejo doseči.
 • OneTouch
  OneTouch - revolucionarna tehnologija, uporabnost in design One Touch izdelki tehnologije "brez rok" nudijo pomoč pri vsakodnevnih gospodinjskih opravilih. Izdelki so napajani z baterijami, kar omogoča preprosto uporabo kjerkoli in kadarkoli. EN SAM DOTIK - to je vse ! Izdelki so še posebej primerni za ljudi, ki obolevajo za delovnimi poškodbami (RSI) in za sterejše osebe, ki obolevajo za artritisom in jim enostavna opravila predstavljajo neprehodno oviro. Prednosti izdelkov One Touch so že prepoznali miljoni kupcev po celem svetu. IZDELKI ONE TOUCH SO MED 50-timi NAJBOLJ INOVATIVNIMI IN COOL IZDELKI 21 STOLETJA, PO IZBORU REVIJE BUSINESSWEEK. http://www.onetouchproducts.com/
 • Stenske nalepke
 • LMF (Light My Fire)
  Light My Fire - inovativni izdelki za dom in prosti čas Leta 1995 je ustanovitelj, Michael Odqvist naletel na staro skrivnost - Maya Sticks - palice za prižiganje ognja. Ne le, da je bil to hiter, preprost in zanesljiv način za uspešno prižiganje ognja v divjini, palice so bile hkrati popolnoma naravne in izdelane iz lesenih odpadkov. Palice so bile izdelane s strani lokalnega prebivalstva na Guatemali. S pričetkom izdelave in prodaje tovrstnih izdelkov v večjih količinah je Michael uspel na svojo stran pridobiti 400 tamkajšnjih prebivalcev ki so za plačilo izdelovali izdelke ter z zaslužkom uspeli pošiljati svoje otroke v šole. Leto kasneje so bili izdelki ponujeni na Švedskem. Žal takrat trg ni bil pripravljen na takšno novost in zanimivost, nihče resnično ni razumel pomena tega produkta, zmanjkalo je tudi sredstev za vspostavitev artikla na trgu. Začela se je proizvodnja drugih, bolj komercialno usmerjenih produktov. Vseeno ustanovitelj ni želel izdelovati zgolj cenenih produktov in kopij že poznanih proizvodov. Skozi celotno zelo uspešno obdobje razvoja je Michael in njegova ekipa strmel k izdelkom z osebno noto, visoko uporabnostjo in inovativnostjo. Tudi zato so danes izdelki poznani pod blagovno znamko LMF (Light My Fire) poznani kot najkakovostnejši in izjemno inovativni ter resnično uporabni v različnih situacijah na katere naletimo na izletih, vsakodnevnih sprehodih, doma in tudi v bolj zahtevnih pogojih. Vsi izdelki so izdelani z visoko skrbnostjo in pozornostjo do končnega uporabnika.
 • ELP - Easy Life Products

  Lastna blagovna znamka pripomočkov in dodatkov za dom in prosti čas.

 • RING - polnilniki in...
 • Modelarstvo

  Letala, avtomobili in dodatna oprema za modelarstvo

 • Antene

  AKtivne in pasivne antene, zunanji in notranji modeli.

 • Sesalniki - dodatna...

  Sesalniki - dodatna oprema in deli

 • Senzorski koši

  Baterijsko gnani koši za odpadke, kateri s senzorjem odpirajo vratca in tako preprečujejo stik z nečistočo.
  Posebej primerno za higiensko zahtevna okolja (bolnice, šole, javne ustanove), vsekakor pa dobrodošlo tudi pri vsakodnevni uporabi doma ali na delu.

 • UPS - brezprekinitveno...

  UPS sistemi

na stran
Prikazujem 1 - 18 od 77 izdelkov
Prikazujem 1 - 18 od 77 izdelkov
Close