Close

SVETILKE - LED LENSER

Izdelava baterij za zasilne svetilke
SVETILKE - LED LENSER

SVETILKE - LED LENSER 15 izdelkov.

Podjetje Led Lenser je bilo ustanovljeno leta 1994 v majhni garaži s 1000 DM začetnega kapitala, risalnim blokom, kompletom orodij in starim Atari računalnikom. Misel o svetlobi, izvirne ideje in trdo delo so podjetje z leti postavili med največje ponudnike in inovatorje svetilk na svetu.

Danes, s preko 1000 delavci na treh proizvodnih lokacija...

Podjetje Led Lenser je bilo ustanovljeno leta 1994 v majhni garaži s 1000 DM začetnega kapitala, risalnim blokom, kompletom orodij in starim Atari računalnikom. Misel o svetlobi, izvirne ideje in trdo delo so podjetje z leti postavili med največje ponudnike in inovatorje svetilk na svetu.

Danes, s preko 1000 delavci na treh proizvodnih lokacija Led Lenser izdeluje referenčne svetilke, ki jim v svetu ni para. Številne nagrade in patenti ter nenehen razvoj potrjujejo da gre podjetje v pravo smer in z začrtanimi cilji.Glavni uporabniki svetilk Led Lenser so gasilci, specialne enote, policija, reševalne in tehnične službe ter rekreativni in profesionalni športniki.


A serija: ugodne svetilke, namenjene trgovskim verigam
B serija: kolesarske svetilke
D serija: potapljaške svetilke
E serija: Eco serija z nizko porabo energije
F serija: Specialni modeli
H serija: Naglavne svetilke
I serija: Industrijske svetilke
K serija: Obeski za ključe
L serija: Polikarbonat, cenejša izvedba P serije
M serija: Mikroprocesorske svetilke
NEO serija: Lahke in modne naglavne svetilke
P serija: Profesionalne svetilke - TOP artikli Led Lenser
SEO serija: Naglavne svetilke
T serija: Taktične svetilke
V serija: Klasična linija svetilk
X serija: Paradne svetilke Led Lenser, vgrajena najzmoglivejša tehnologija

Več

Podkategorije

 • A serija

  Led Lenser A serija svetilk je prvotno namenjena prodaji v supermarketih in večjih trgovskih verigah. Zaradi ugodne cene in vsestranske uporabnosti so priljubljene tudi med manj zahtevnimi uporabniki ročnih in naglavnih svetilk.

   

  Serija A predstavlja kakovostne ugodne svetilke Led Lenser z vgrajeno tehnologijo prejšnje generacije.

 • B serija

  B serija svetilk Led Lenser je posebej prirejena serija profesionalnih svetilk (P serija)  z dodano opremo in pripomočki za kolesarje.
  Tovrstne svetilke so na kolesu pravi reflektorji in so primerne tudi za zahtevnejše uporabnike, za vožnjo po gozdnih poteh, spuste in podobno.

  Kolesarsko B serijo svetilk je zaradi ločenega dela nosilca in svetilke mogoče uporabljati tudi kot klasično ročno svetilko.

 • D serija

  Posebna serija svetilk za potapljače. D serija je priljubljena med rekreativnimi potapljači, profesionalni uporabniki pa jih radi uporabljajo kot pomožne svetilke. Zaradi popolne vodotesnosti so tovrstne svetilke zanimive tudi za uporabnike ki svetilke večino časa uporabljajo v vlažnih področjih z možnostjo vdora vode in jim je dodatna zaščita ključnega pomena.

 • E serija

  Eco serija svetilk z ohišjem iz aluminija, robustno zgradbo in ugodnim razmerjem med ceno in kakovostjo. E serija zapolnuje vrzel med A in L serijo ter nudi že nekoliko višje zmogljivosti ter omogoča zahtevnejšo uporabo.

 • F serija

  Svetilke iz F serije so posebni modeli velike družine svetilk Led Lenser. Svetilke F serije so izjemno majhne, taktične oblike in izjemno močne.
  HA III premaz po vojaškem standardu ali 1000lm v manj kot 10cm svetilki - to so argumenti ki prepričajo ljubitelje serije F.

  Svetilke serije F so ob izdaji proizvajalca na trg pogosto na meji tehničnih zmožnosti.

 • H serija

  H serija svetilk je zasnovana z mislijo na profesionalne uporabnike. Vrhunski svetlobni rezultati, dodelana stikala in dovršena ergonomija so prepričali že mnoge. Pogosti uporabniki serije H so jamarji, gorski reševalci, planinci ter vzdrževalne službe.

  Nastavljiv fokus, večfunkcijsko stikalo, prožna nastavitev kablov in dodelani koncepti napajanja so končni rezultat dolgoletnega razvoja in dodelav serije H.

 • I serija

  Posebna serija svetilk katerih oblika je prirejena industrijski rabi. Po raziskavah sodeč je oblika svinčnika oziroma podolgovata oblika in AA ali AAA baterijsko napajanje najbolj priljubljeno med vzdrževalci in tehniki v industriji. Naprednejše tovrstne svetilke imajo priložene tudi polnilnike za paralelno vezavo, izdatno perforirano ohišje ali gumbe z izrazitejšim delom pritiska, za uporabo v delovnih rokavicah.

  Tovrstne svetilke so namenjene specifičnim odjemalcem in jih v trgovinah redko srečate. Na voljo so tudi IE izdvedbe z šibkejšim snopom a višjo energijsko učinkovitostjo.

 • K serija

  Svetilke K serije so izdelane v obliki obeskov za ključe. Te svetilke so ne glede na majhnost tehnično dovršene, omogočajo fokusiranje svetlobe ter oddajajo močno in enakomerno svetlobo. Kakovost izdelave, stikala in ohišje so vrhunska, kot se za Led Lenser spodobi. K serija svetilk je poznana po dolgotrajni življenski dobi in odlični avtonomiji baterij.

 • L serija

  L serija je vmesna stopnja do profesionalne P serije. Ohišja svetilk so izdelana iz trpežnega polikarbonata, omogočajo fokusiranje svetlobe ter se napajajo s klasičnimi AA ali AAA baterijami. Ne glede na lahkost svetilk ohišje iz polikarbonata zmore prenesti temperature od -175°C do +175°C.Že podatek da so letalska stekla izdelana iz enakega materiala pove dovolj.

  Tovrstne svetilke cenijo tudi v izjemno mrzlih delovnih pogojih v visokogorju, kjer je svetilka tudi ob nizkih temperaturah relativno topla na dotik ter prijetna za uporabo. V takšnih primerih se letalski aluminij s katerega so narejene druge svetilke Led Lenser ne izkaže dobro. Tudi iz tega razloga je L serija zelo popularna med outdoor opremo.

 • M serija

  Vse svetilke M serije vsebujejo mikroprocesorje. Rezultat je simbioza različnih svetilnih programov ki jih narekujejo različne delovne situacije. Vse svetilne funkcije so natančno vodene preko enega, glavnega gumba svetilke. Ne glede na rokovanje z le enim gumbom osnovne funkcije svetilke niso otežene in le uporabnik določi kdaj in katera funkcija se bo v določeni situaciji sprožila. Inteligentni mikroprocesorji so namenjeni tudi optimalnemu razporejanju energije ter varčevanju z energijo.

  Svetilke Led Lenser M serije postavljajo standarde visokotehnoloških izdelkov svetilne tehnike.

 • MT serija

  MT serija - Led Lenser Outdoor serija.
  Izdelana za najtežje pogoje in zahtevne uporabnike.

  Ne le gorniki, tudi lovci, vrhunski športniki, raziskovalci in drugi pri svoji aktivnosti potrebujejo zanesljivo, kakovostno in kompaktno svetilko s kar se da visoko svetilno močjo. MT serija je zasnovana prav za tovrstne namene. Izdelana natančno, opremljena s 5-letno garancijo ter z vgrajenimi zadnjimi tehnologijami MT serija predstavlja vrhunski svetilni pripomoček.

 • MH serija

  MH serija - Led Lenser Outdoor serija

  Svetilke serije MH so posebej izdelane in zasnovane za uporabo na prostem in namenjene najzahtevnejšim "outdoor" uporabnikom.
  Alpinisti, smučarji, gorski reševalci, planinci in zahtevnejši obiskovalci gora, kemperisti - tovrstnim skupinam je MH serija primarno namenjena.

  Prednost serije MH je nizka teža in kompaktna, preprosta oblika ob svetilnih rezultatih večjih in težjih naglavnih svetilk.

 • NEO serija

  NEO so nove, dinamične in zabavne svetilke narejene kot odgovor na povpraševanje uporabnikov po kakovostnih a lahkih in modnih naglavnih svetilkah. Razumljivo, ob teku in rekreaciji verjetno ni nujna najsodobnejša mikroprocesorska tehnologija ali napredno fokusiranje. NEO svetilke so drugačne, preproste, atraktivne in pripravljene na avanture.

  Tudi NEO svetilke vsebujejo posebno tehnologijo. Svetilni kot ki ga oddajajo je preračunan po vzorcu razmerja 16:9. Tak način svetlobe omogoča tako majhnim svetilkam maksimalni izkoristek ter oddajanje svetlobe tja kjer jo uporabnik potrebuje.Svetilka ne sveti nepotrebno v nebo ali tla ter nima ojačane središčne točke ki ob teku le moti. Svetloba je pravilno in enakomerno razpršena. To je zanimiva in vsekakor dobrodošla novost.

 • P serija

  Serija P je najuspešnejša in najpogosteje prodajana serija svetilk Led Lenser. Pogosti uporabniki so gasilske enote, gorski reševalci, policija in specialne enote, varnostne službe, vzdrževalna in elektro podjetja in podobno. Tudi med končnimi uporabniki so te svetilke zelo priljubljene, saj predstavljajo najboljše razmerje med ceno in kakovostjo, v serijo P je vedno vgrajena najsodobnejša in zadnja tehnologija proizvajalca.

  V seriji .2 so dodelana stikala za vklop svetilke, ohišje je dodatno zaščiteno z matirano oblogo, vgrajeni so močnejši svetlobni čipi, prepoznati pa jih je mogoče tudi po rdečem prosojnem kolutu na glavi svetilke. Na voljo so baterijski in akumulatorski modeli, tovrstne svetilke pa med drugim vsebujejo tudi veliko število patentov in so prejemnice mnogih oblikovalskih in tehnični nagrad.

 • XEO serija

  Led Lenser XEO je serija vrhunskih svetilk za profesionalno uporabo, predstavljena poleti 2015.
  Serija vsebuje najnovejša dognanja in patente proizvajalca, z XEO serijo je predstavljena OPTISENSE tehnologija in zračna komora za hlajenje LED svetilne glave.

  Zahvaljujoč vgrajenemu senzorju svetlosti svetilka samodejno meri svetlobo okrog svetilne glave v realnem času. Intenzivnost svetilnosti je tako avtomatsko regulirana - glede na okolico. V večini primerov svetilka sveti z določeno in izbrano svetilno jakostjo. Vseeno zaradi varnosti uporabe v določenih primerih svetilka samodejno zatemni svetlobo, predvsem v primerih nenadnih odbojev svetlobe (neposredna in nenadna osvetlitev reflekcijskih tabel, kovinskih in steklenih materialov in podobnih elementov ki odbijajo svetlobo).

 • SEO serija

  Ob prihodu na trg so SEO svetilke takoj postala velika uspešnica. Ta serija je namenjena rekreativcem, tekačem, kolesarjem in drugim ki jih sredinski pas in višja teža H serije naglavnih svetilk moti ali ovira. Predvsem za tek in kolesarjenje so te svetilke veliko primernejše.

  V svetilke SEO je vgrajena vrhunska tehnologija AFS in SLT za homogeno osvetlitev in natančno in preprosto nadziranje svetilnih programov. Svetilke imajo vgrajenih več različnih programov a je izklop in vklop vseeno mogoč le z enim pritiskom in ni potrebno "preskakovanje" funkcij do ponovnega izklopa ali vklopa. Večja razlika med SEO in H serijo svetilk je v ohišju, SEO svetilke so lahke in udobne a manj odporne na ekstremne delovne pogoje, padce, udarce in podobno. Vseeno se predvsem za SEO7R odloči veliko profesionalnih uporabnikov ki jih s pritrdilnimi trakovi nameščajo na delovne čelade.

 • T serija

  T - Tactical serija, svetilke za taktično uporabo.Svetilke izhajajo iz profesionalne P serije, vendar so zasnovane po posebnih zahtevah organov okdrivanja in pregona, policije in specialnih enot.

  Svetilke imajo vgrajene zaklepe fokusa svetilnosti, S.O.S funkcijo in obroč za razbijanje stekla v sili (S.O.S funkcije vsi T modeli ne vsebujejo). Tudi končna obdelava ohišij je globje perforirana za boljše rokovanje v rokavicah in v mokrih ali blatnih delovnih pogojih.

 • V serija

  Klasična serija svetilk ki ostaja v programu zaradi specifične enakomerne oblike in ugodne cene. V serija ne predstavlja tehnoloških presežkov, gotovo pa uporabnik tovrstnih svetilk lahko zaupa preverjeni tehnologiji.

 • X serija

  X serije svetilk veljajo za prave ročne reflektorje in se pogosto s tem namenom tudi uporabljajo. Najnaprednejša tehnologija in homogenost svetilnega snopa ob uporabi večih LED diod in leč je neprimerljiva s podobnimi modeli in proizvajalci.

  X serijo svetilk enako kot ostale svetilke profesionalne serije proizvajalec dosledno nadgrajuje in nenehno izboljšuje.
  Med zadnjimi tehničnimi novostmi ki so kasneje prejele tudi druge svetilke so magnetno polnjenje, Ytrion baterijske celice v akumulatorskih modelih, dodelan prikaz polnjenja in stanja baterije s 360° indikatorjem, možnost serijske vezave polnilnih mest in podobno.

  X Lens Tehnology - XLT tehnologija množi prednosti priznanega in patentiranega sistema AFS in postavlja vrhunske rezultate in novo dimenzijo kakovosti svetlobe. Natančnost in svetilnost ne le ene, ampak večih združenih leč prispevajo k neverjetnim svetlobnim dosežkom.

 • SL/SH-Pro serija

  LEDLENSER SL-Pro in SH-Pro seriji predstavljata kakovostne in dobro preverjene modele svetilk po bolj dostopnih cenah. Vsa vgrajena tehnologija izhaja iz višjih stopenj P, H, in XEO, praviloma so le svetilnosti nekoliko nižje. Svetilke odlikuje tudi nizka poraba energije in enostavna uporaba.

  Ročne in naglavne izvedbe.

Prikazujem 1 - 15 od 15 izdelkov
Prikazujem 1 - 15 od 15 izdelkov
Close