Close

Obnavljamo baterije za ročna orodja, zasilne razsvetljave, baterijske kosilnice, sesalnike, industrijske naprave,...

obnova baterij za sesalnike obnova makita 7000obnova irobot

 

Kako baterije obnavljamo?

*Baterijski sklopi so sestavljeni iz posameznih baterijskih celic. Le-te se z leti uporabe (in tudi neuporabe) iztrošijo in oslabijo. Takšne baterije v baterijskem sklopu ne dosegajo zadostne napetosti in kapacitete za poganjanje sodobnih električnih naprav. Baterije v takšnih sklopih zamenjamo in nadomestimo z novimi, praviloma kakovostnejšimi in trajnejšimi od originalno vgrajenih v tovarni proizvajalca baterij.

Vgrajene baterijske celice so vedno sveže, preverjene kakovosti in dodatno merjene pred izdelavo baterijskega sklopa. Iz tega razloga je praviloma je izdelava baterijskega sklopa za vrtalnik, zasilno svetilko, igrače, medicino ali druge naprave ugodnejša in bistveno višje kakovosti.

Kako je z garancijo?

*Na izdelane ali obnovljene sklope priznavamo 1-letno garancijo. Garancija vključuje vgrajene baterijske celice in tudi kakovost izdelave baterijskega sklopa.


Katere baterije obnavljamo?

 

obnova baterij za orodja

 

*Obnovimo vam vse Ni-Cd in NiMH baterije in baterijske sklope. Izdelujemo in obnavljamo tudi novejše Li-Ion baterije.
Pred obnovo potrebujemo vaše staro ohišje ali v primeru odprtega sklopa sliko in pripadajoče konektorje baterijskega sklopa. Na tak način je zagotovljena 100% pravilnost sestave in uporabe baterijskega sklopa.

 

Kakšne baterije izdelujemo?

 izdelava baterij za zasilne razsvetljave

*Izdelujemo baterije, ki jih na trgu ni več mogoče dobiti ali so preredko uporabljane za dobavo večjih količin za zalogo. Brez težav vam izdelamo baterijo za vaš stari prenosni telefon, nostalgično igračo, morda kakšno drugo baterijsko napravo, ki ste jo bili zaradi nedelovanja pripravljeni zavreči vendar vam vseeno veliko pomeni.

Izdelujemo baterije za zasilne svetilke (zasilno razsvetljavo), NiCd, NiMh in Li-Ion izvedbe. Zaradi 14-letnih izkušenj z izdelavo baterijskih sklopov, redne zaloge svežih celic ter strokovnega pristopa vam baterije serije 50-100 kosov izdelamo v izjemno kratkem času, praviloma v 1 do 2 delovnih dneh.

Na večje količine ter za primere nadaljne prodaje vam nudimo odlične komercialne pogoje. Za povpraševanja ali naročila smo vam na voljo na elektronskem naslovu [email protected] ali na 01/563 56 66 ter 051/399-488.

 

obnova baterij za igračeizdelava baterij za prenosne telefone

 

*Izdelujemo tudi baterijske sklope po naročilu, za potapljače, rekreativce, profesionalne uporabnike in industrijske uporabnike. Tovrstne panoge zahtevajo veliko prilagajanja glede zmogljivosti, dimenzij in nenazadnje cene.

 

izdelava baterij za industrijo

 

Za vse informacije smo vam na voljo na elektronskem naslovu [email protected], na telefonski številki 01/563 56 66 ali
v naši poslovni enoti Ebatt d.o.o., PE Trzin, Borovec 31, 1236 Trzin

Osebno se pri nas lahko oglasite vsak delavnik od ponedeljka do petka, od 08:00 do 16:00 ure.


Close