Close
Podjetje Ebatt d.o.o. je specializirano in usmerjeno v ponudbo vseh vrst baterij in akumulatorjev ter v obnovo baterij in izdelavo baterijskih sklopov.

S klikom na zeleno obarvano besedo si lahko ogledate željeno kategorijo iz ponudbe.

Ponudba je razdeljena na primarne (nepolnilne) BATERIJE in sekundarne POLNILNE BATERIJE
Kategorija BATERIJE vsebuje alkalne klasične in tudi industrijske alkalne baterije. Te so praviloma namenjene zahtevnejšim uporabnikom,
seveda pa jih priporočamo vsem, ki želijo uporabljati le najbolj sveže in kakovostne celice. Kategorija BATERIJE vsebuje tudi litijeve, gumbaste, industrijske, cink-ogljikove baterije ter baterije za slušne aparate.

Kategorija POLNILNE BATERIJE vsebuje vse vrste polnilnih baterijskih celic ali baterijskih sklopov. Tu najdete Ni-Cd, Ni-Mh, Li-Ion, LiFePo4, Ni-Zn in druge modele baterij za različna področja uporabe.

Na oddelku AKUMULATORJI najdete akumulatorje za UPS sisteme, alarmne sisteme, svetilke, otroška vozila, svetilke in reflektorje, modelarstvo, električne vozičke in vozila, elektronske tehtnice, dvižne naprave in vse ostale aplikacije kjer se tovrstni akumulatorji uporabljajo. Kategorija je razdeljena po nazivnih napetostih in po proizvajalcih.

Ena izmed glavnih dejavnosti pri kateri imamo 14-letne izkušnje in znanje je gotovo OBNOVA BATERIJ. Obnavljamo baterije za električna ročna orodja, medicinske naprave, industrijo, merilnike, sesalnike, igrače, vrtna orodja, otroške varuške, svetilke in mnoge druge naprave.
Baterijske celice so sveže in na zalogi ali pa hitro dobavljive. Izdelava je industrijske kakovosti, z garancijo, ugodno ceno in hitro izvedbo.

Sorodna obnovi baterij je tudi kategorija IZDELAVA BATERIJ.

Close