Close

Akcija! Dostava vseh artiklov je brezplačna!

V teku je akcija brezplačne dostave vseh odkupnih paketov. Ob nakupu kateregakoli izdelka iz spletne trgovine se poštnina dodatno ne zaračunava. Ostali splošni pogoji dostave razen omenjenih stroškov pošiljanja ostajajo nespremenjeni.

________________________________________________

Splošni pogoji dostave

Blago naročeno do 15 ure bo odpremljeno še isti dan preko našega pogodbenega partnerja Pošti Slovenije. Blago naročeno po 15 uri bo odpremljeno naslednji dan oziroma v ponedeljek v primeru naročila v petek po 15 uri. Naročeno blago vam bo poslano priporočeno in je last pošiljatelja do končnega plačila. Dostava blaga po teh pogojih uporabe je omejena na območje Republike Slovenije. Pošiljke v tujino se obravnavajo individualno. Poštnino krije kupec, poštnina znaša 3,50 €. V primeru daljšega dostavnega roka, npr. ko artikla ni na zalogi, vas bomo osebno kontaktirali (preko e-naslova ali telefona).

Cenik dostave (plačilo po povzetju):

Cena dostave je pavšalna in znaša 3,50 € na poslan paket. V ceno so všteti stroški obdelave naročila, stroški pakiranja, ovojnina in poštnina.
Zaradi sklenjene pogodne s Pošto Slovenije kupcu ne zaračunavamo dodatnih odkupnih stroškov paketnega pošiljanja.
Ob prevzemu odkupnega paketa Pošte Slovenije ni potrebno plačevati nobenih dodatnih stroškov.

V primeru akcijskih ugodnosti ali posebnih članskih ugodnosti se cene dostave spremenijo z objavljenimi akcijskimi pogoji.


Close