Close

POLNILNE BATERIJE

Izdelava baterij za zasilne svetilke
POLNILNE BATERIJE

POLNILNE BATERIJE 3143 izdelkov.

Polnilne baterije Nimh, Nicd, Li-fe, Li-ion, Ni-zn, Li-po,...
Vse vrste polnilnih baterij običajnih in specialnih dimenzij in oblik ter kemičnih sestav.

Uporabniške polnilne baterije: običajne AA, AAA, C, D, 9V polnilne baterije
Industrijske polnilne baterije: baterije za baterijske sklope in industrijske naprave
Li-Ion celice: polnilne Li-Ion bate...

Polnilne baterije Nimh, Nicd, Li-fe, Li-ion, Ni-zn, Li-po,...
Vse vrste polnilnih baterij običajnih in specialnih dimenzij in oblik ter kemičnih sestav.

Uporabniške polnilne baterije: običajne AA, AAA, C, D, 9V polnilne baterije
Industrijske polnilne baterije: baterije za baterijske sklope in industrijske naprave
Li-Ion celice: polnilne Li-Ion baterije, posamične celice različnih kemijskih sestav in velikosti
LiFePo4 celice: polnilne baterije za modelarstvo, orodja, električna kolesa in podobne naprave
Li-Po, Ni-Mh sklopi: sestavljeni baterijski sklopi
Ročna orodja: Baterije za ročna orodja
Sesalniki: Baterije za ročne in robotske sesalnike
Vrtno orodje: Baterije za vrtno orodje in pripomočke
Mobilni telefoni, prenosni telefoni: Baterije za prenosne hišne telefone in mobilne telefone
PDA, dlančniki, navigacije, GoPro kamere: Baterije za zabavno in profesionalno elektroniko
Svetilke: baterije za svetilke Led Lenser, Maglite, Streamlight, Fenix,...)
Kamere in fotoaparati: baterije za fotoaparate in kamere
Prenosniki: baterije za prenosne računalnike (laptope, nettope,...)
Kolesa: akumulatorji za električna kolesa
Radijske postaje: baterije za radijske postaje
Solarni sistemi: akumulatorji za ciklično uporabo, za solarne sisteme
Otroška vozila: akumulatorji za otroške igrače, vozila na baterije
Medicinske naprave: baterije za specialne medicinske naprave
Prenosni skenerji: baterije za ročne prenosne baterijske skenerje
Ostale baterije: baterije za naprave ki niso navedene v zgornjih kategorijah
Dodatki in oprema: dodatna oprema in dodatki za baterije

KLIK NA KATEGORIJO ZGORAJ ODPRE ŽELJENO SKUPINO IZDELKOV.
VEČ INFORMACIJ TUDI V PODODDELKIH SPODAJ.
DODATNE INFORMACIJE TUDI NA [email protected]

Več

Podkategorije

 • uporabniške polnilne...

  Polnilne baterije v izvedbah klasičnih primarnih baterij velikosti AA, AAA, C, D, 9V,... Uporabo tovrstnih baterij priporočam vsem ki za delovanje svojih naprav prepogosto posegajo po novih alkalnih baterijah. Z nakupom polnilnih baterij pridobite na uporabnosti, ekonomičnosti obenem pa zaradi manjšega odmeta obrabljenih baterij tudi skrbite za okolje.

 • industrijske polnilne...
  Tovrstne baterije so namenjene vezavi v baterijske sklope. Tovrstne baterije imajo običajno višjo kakovost, trajnost in nadzor nad kakovostjo. Na voljo so vam Ni-CD, Ni-Mh ali Li-Ion tipi. Poleg običajnih velikosti AA, AAA ali SubC velikosti najdete tudi manj pogoste 3/2D, A, Long izvedbe,... Na vašo željo vam iz željenih baterij izdelamo baterijski sklop. Potrebujemo zgolj sliko, dimenzije ali željen tip naprave. Za vsa vprašanja in dodatne informacije nas lahko kontaktirate na 01/563 56 66, 051/399-488 ali na [email protected].
 • Gumbaste polnilne...

  Gumbaste polnilne baterije, posamične ali baterijski sklopi iz večih celic. Na voljo so različne izvedbe za specifične industrijske naprave, s pini za tiskana vezja ali naknadno obdelavo.

 • Li-Ion celice (Li-Ion,...

  Li-Ion baterijske celice (lithium-ion battery) spadajo v družino polnilnih baterij pri katerih se litijevi ioni premikajo od negativne do pozitivne elektrode med praznjenjem in nazaj med polnjenjem. Li-ion baterije so pogoste v napravah zabavne elektronike, ročnih orodjih, merilnih napravah in akumulatorskih svetilkah.Baterije imajo visoko energijsko gostoto in nizko težo, s pravilnim vzdrževanjem in uporabo pa tudi dolgo življenjsko dobo.

  Kemija, zmogljivosti, cene in varnostne karakteristike se razlikujejo od vrste Li-Ion celic. Manjše elektronske naprave bazirajo večinoma na Lithium Cobalt Oxide (LiCoO2) tehnologiji ki omogoča visoko gostoto energije. Tovrstne baterije so manj odporne na udarce in poškodbe in ob nepravilni uporabi tudi nevarne. Lithium Iron Phosphate (LFP), Lithium Manganese Oxide (LMO) in Lithium Nickel Manganes Cobaltl Oxide (NMC) baterije ponujajo nižjo vrednost energije a daljšo življenjsko dobo in večjo varnost ob uporabi. Tovrstne baterije so pogosto uporabljane v električnih orodjih, medicinskih napravah in drugih pripomočkih.

 • LiFePO4 celice

  LFP (lithium iron phosphate LiFePO4 baterije) so polnilne baterije kemijsko podobne li-ion baterijam le da jih zaradi nižje gostote odlikuje višja življenjska doba, višja izhodna moč ter povečana stopnja varnosti. Te baterije nimajo omejitev pri izbiri oblike transporta, mogoče jih je uporabljati na letališčih ali na letalih ter drugih področjih kjer običajno veljajo stroge restrikcije. LiFePO4 baterije so relativno nove, poznane šele od leta 1996. Zaradi odlične temperaturne stabilnosti in varnosti so zelo zaželjene med modelarji in industrijo. Pogosto so uporabljane v električnih kolesih.Za tovrstne baterije se odločata tudi proizvajalca Dewalt in Black & Decker.

 • Ročna orodja

  Kakovostne nadomestne baterije za ročna orodja. Poleg obnove baterij (zamenjave ostarelih baterijskih celic) imate možnost nakupa nadomestne baterije. Priporočamo v primeru če imate potrebo po dodatni bateriji ali če imate poškodovano ohišje baterije.

 • Sesalniki

  Baterije za klasične ročne sesalnike, baterijske sesalnike - metle in robotske sesalnike. V primeru da baterije ni mogoče dobaviti (zelo specifični modeli, posebne izvedbe,...) vam baterijo izdelamo po vzorcu starega modela.

 • Brivniki in strižniki

  Baterije za brivnike in strižnike AEG, Braun, Philips, Remington, Panasonic, Carrera in druge blagovne znamke.

 • Vrtno orodje

  Baterije za vrtne škarje, rezalnike, razpihovalnike in ostale baterijske naprave iz programa vrtnega orodja.

   

  Ne najdete ustrezne baterije?
  Pošljite sliko na naslov [email protected] ali pokličite na 01/563 56 66 ali 051/399 488 in baterijo bomo poiskali namesto vas.

 • mobilni telefoni,...

  Baterije za mobilne in GSM telefone z garancijo in preverjeno kakovostjo. Ne glede na kakovost vgrajene baterije in njene kapacitete sodobni telefoni zaradi mnogih dodatkov, velikih zaslonov in povezljivosti porabljajo neprimerno več energije kot telefoni nekaj generacij nazaj. Za popoln izkoristek baterije se je tako treba odpovedati nekaterim funkcijam in lepotnim dodatkom, predvsem animacijam, Bluetooth povezavam in podobnim. Tovrstne možnosti je še posebej priporočljivo izključiti pred daljšimi izleti, saj nam le tako naprava omogoča dolgo povezljivost v primeru nepričakovanih situacij.

 • PDA, dlančniki,...

  Nadomestne baterije za navigacijske naprave Garmin, Navigon, Samsung, Medion,...

 • Svetilke

  Polnilne baterije za Mag Lite, Led Lenser in ostale proizvajalce. Na voljo so vam najbolj pogosti tipi baterij, zanimiv je model CR123A 3V Li-Ion in polnilnik, odlična zamenjava za klasično litijevo 3V baterijo.

 • Fotoparati in kamere

  Baterije za fotoaparate in kamere, polnilne Ni-Mh, Li-Ion ali primarne alkalna ali litijeve. Na voljo so vam tudi specialne baterije za previjanje filmov v starejših fotoaparatih. Gumb baterije namenjene ohranjanju podatkov parametrov sodobnih fotoaparatov in kamer pa najdete v kategoriji BATERIJE, Gumb baterije.

 • Prenosniki

  Baterije za prenosne računalnike Siemens, Dell, Fujitsu, Hp, Acer,...

  Baterije odlikujejo vgrajene kakovostne baterijske celice z visoko kapaciteto. Vse ponujene baterije imajo 1-letno garancijo. Nemška blagovna znamka zagotavlja visoko stopnjo nadzora nad kakovostjo izdelave in sestavne tovrstnih baterij. Vse baterije za prenosnike se odlično prilegajo ohišju računalnikov, ne prihaja do težav pri zaznavanju baterij , pregrevanja ali prenizkega števila ciklov polnjenja in praznjenja.

  V kolikor med ponudbo ne najdete ustrezne baterije pošljite povpraševanje na [email protected] in z veseljem vam bomo pomagali najti ustrezen model.

 • Električna kolesa

  Klasična kolesa z vgrajenim elektro motorjem so vse pogostejša. Razlog se skriva v preprosti uporabi in delovanju, skrbi za okolje in nenazadnje odpadejo skrbi glede iskanja parkirnega mesta, predvsem v natrpanih mestnih središčih. Za izdelavo elektro koles se odločajo tudi vodilni proizvajalci do sedaj poznani zgolj po svojih motornih različicah avtomobilov in dvokoles. V tej kategorije najdete nadomestne baterije za električna kolesa, različnih velikosti, kapacitet in vrst vgrajenih baterijskih celic. Določeni modeli imajo dodan polnilnik, za zagotavljanje najvišje kakovosti polnjenja in zagotavljanja dolge življenjske dobe.

 • Radijske postaje

  Baterije za radijske postaje Maxon, Orca, Motorola, Kenwood,... Ni-Mh in Ni-Cd tipi.

  Najpogosteje zastopani modeli baterij so redno na zalogi, določene modele akumulatorjev je mogoče tudi obnoviti. Ohišja baterij so izdelana iz kakovostne plastike in trdno zlepljena ali vijačena ter primerna za profesionalno uporabo v gasilstvu, policiji, varnostnih službah in podobnih dejavnostih.

 • Solarni sistemi

  Baterije in akumulatorji za solarne sisteme.

 • Otroška vozila

  Akumulatorji za otroške avtomobile in motorje ter ostale igrače in pripomočke. Tovrstni akumulatorji se od običajnih vzdrževalnih svinčenih akumulatorjev ločijo po možnosti globoke izpraznitve. Ta pojav je pogost in vsakodajen ob uporabi baterijskih otroških vozil. Akumulatorji namenjeni tovrstnim vozilom omogočajo tudi višje obremenitve ter višje število ciklov praznjenja in polnjenja. V času neuporabe vozila (naprimer pozimi) je akumulatorje priporočljivo polniti (dopolnjevati) vsaj na vsake dva meseca. V nasprotnem primeru se lahko vgrajeni akumulatorji tako izpraznjejo da se jih ne da več ponovno napolniti in je potrebna zamenjava. Ob pravilni uporabi je življenjska doba tovrstnih akumulatorjev vsaj nekaj let. Priporočamo uporabo kakovostnih polnilnikov za svinčene akumulatorje.

 • Modelarstvo

  Baterije za helikopterje, letala, drone in druge modelarske naprave.

 • Medicinske naprave

  Baterije za medicinske naprave in pripomočke. Akumulatorji za medicinska orodja, baterijsko in elektro opremo.

 • Prenosni skenerji in...

  Nadomestne baterije za prenosne skenerje, za naprave Casio, HBC, NORAND, OPTICON, PSION, INTERMEC, LXE, METROLOGIC, komande dvigal in druge naprave s tovrstnimi baterijami.

 • Prenosni skenerji

  Baterije za prenosne skenerje Casio, Datalogic, Denso, LXE, Metrologic, Zebra, Psion in druge.

  Baterije so na zalogi ali dobavljive v roku nekaj dni.

 • Dvigala

  Baterije za dvigala HBC, Hetronic, Somfy, Scanreo, Stein in druge.

  Baterije so na zalogi ali dobavljive v nekaj dneh.

 • Merilni instrumenti

  Baterije za merilne instrumente. Baterije za Fluke, Topcon, Flir, Panasonic, Pentax in druge znamke merilnih naprav.

 • Prenosni tiskalniki

  Baterije za prenosne tiskalnike.

 • Otroške varuške

  Baterija za otroške varuške (baby phone).

 • Igralne konzole

  Baterije za igralne konzole Xbox, PlayStation, Nintendo in druge.

 • Prenosne slušalke

  Baterije za prenosne slušalke.

 • Prenosne baterije

  Prenosne baterije - Powerbank, uporabne kot dodaten vir energije za telefone, tablice, prenosne računalnike, kamere, navigacije in druge elektronske naprave.

 • Baterije za pametne...

  Baterije za pametne ure in fitnes pripomočke Apple, Casio, Asus, Codio, Fitbit, Garmin, Huawei in druge naprave.

 • Ostale baterije

  Baterije za elektronske naprave, igrače, miške, tipkovnice, laserje, posebne naprave

 • Dodatki in oprema

  Priključni kabli, konektorji, folije in ostali drobni material potreben za izdelavo baterijskega sklopa.

  Dodatki so skrbno izbrani in ustrezajo visoki kakovosti ponujenih baterij iz naše ponudbe. Predstavljeni so zgolj najpogosteje zastopani artikli, v kolikor potrebujete artikle ki niso na seznamu dodatne opreme nam pošljite povpraševanje na [email protected] in potrudili se bomo najdi in dobaviti željen artikel.

na stran
Prikazujem 1 - 18 od 3143 izdelkov
Prikazujem 1 - 18 od 3143 izdelkov
Close