Close

Maxell

Izdelava baterij za zasilne svetilke
Maxell

Maxell 9 izdelkov.

Maxell Europe Ltd je bila ustanovljena pred preko 30-timi leti in predstavlja enega največjih proizvajalcev baterij na svetu. Maxell baterije tehnološko izhajajo iz Japonske, kjer so na trgu navzoči kot vodilni vse od leta 1961. Glavni trg tovrstnih baterij so industrijski in tehnično zahtevnejši uporabniki, se pa v zadnjih leti njihove baterije...

Maxell Europe Ltd je bila ustanovljena pred preko 30-timi leti in predstavlja enega največjih proizvajalcev baterij na svetu. Maxell baterije tehnološko izhajajo iz Japonske, kjer so na trgu navzoči kot vodilni vse od leta 1961. Glavni trg tovrstnih baterij so industrijski in tehnično zahtevnejši uporabniki, se pa v zadnjih leti njihove baterije pojavljajo tudi kot "uporabniške", visoko kakovostne baterije v blister ali drugih trgovinskih pakiranjih.

Gonilo podjetja je zagotavljanje najvišje kakovosti po kar se da nizki ceni, kar je želja in zahteva sodobnega trga. Baterije redno izhajajo iz proizvodnje in so svežih datumov ter vedno večkratno kakovostno nadzirane - od kemijske sestave do končnega ovoja in izgleda. Nič ni prepuščeno naključjem, slabih serij ni.

Baterije Maxell se pogosto uporabljajo v slušalkah, zvočnikih, prenosnih baterijskih napravah, svetilkah, merilnikih in predvsem industrijskih napravah ter prvo-vgradnjah večjih proizvajalcev.

Več
Prikazujem 1 - 9 od 9 izdelkov
Prikazujem 1 - 9 od 9 izdelkov
Close