Close

Dobrodošli na spletni strani ebatt.si

Ebatt d.o.o. je specializirano podjetje za dobavo baterij in izdelavo baterijskih sklopov. V obsežnem programu so vam na voljo vse vrste baterij in akumulatorjev, za domačo in profesionalno, industrijsko uporabo. Obnavljamo baterije in izdelujemo baterijske sklope za ročna orodja, industrijske naprave, električna kolesa, sesalnike in druge naprave. Ponudba vsebuje tudi 20 skupin svetilk za različne namene.

V kategoriji baterij se nahajajo primarne, nepolnilne baterije. Ebatt zastopa baterije Energizer, Maxell, Duracell, Panasonic, Kodak, Ansmann, Varta, Fujitsu, Saft, Tadiran, Rayovac, Sony in druge blagovne znamke. Na voljo so vam tako klasične alkalne baterije v blistrih kot tudi industrijske izvedbe v folijah ali kartonih. Med litijevimi baterijami najdete modele od 1.5V do 3.7V napetosti, primerne za PLC vezja, CNC stroje, alarmne naprave, merilnike in podobne aplikacije.

V oddelku polnilne baterije najdete baterije za ročna orodja, sesalnike, brivnike, svetilke, vrtno orodje, električna kolesa, radijske postaje, fotoaparate, prenosnike, skenerje in mnoge druge naprave. V podjetju Ebatt so na voljo tudi posebne izvedbe baterij v različnih Li-Ion in LiFePo4 in NiZn tehnologijah.

Ebatt vam omogoča tudi izdelavo baterijskega sklopa po vaših željah ali prejetem vzorcu. Obnovimo vam lahko baterije za ročna orodja, merilne naprave, igrače in mnoge druge aplikacije. Za obnovo baterije potrebujemo vašo staro baterijo, ohišje ali skico/sliko baterijskega sklopa. Cena obnove je odvisna od količine in vrste vgrajenih baterijskih celic. Ob obnovi ali izdelavi baterijskih sklopov vgrajujemo le najkakovostnejše baterijske celice preverjenih proizvajalcev iz redne in sveže zaloge. Na našem naslovu Ebatt Trzin izdelujemo tudi baterijske sklope za električne ključavnice, zasilno razsvetljavo, industrijske baterije, merilnike in mnoge druge naprave.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na [email protected], 01/563 56 66 ali 051/399-488. Vabljeni tudi k obisku naše poslovalnice Ebatt, kjer vam bomo strokovno in prijazno svetovali. 

iRobot Roomba 600 baterija za robotski sesalnik - nasveti za pravilno uporabo

Objavljeno: Jan 30, 2020 | Avtor: Ebatt Admin | Kategorije: BATERIJE, POLNILNE BATERIJE
iRobot Roomba 600 baterija za robotski sesalnik - nasveti za pravilno uporabo

iRobot Roomba 600 baterija za robotski sesalnik - nasveti za pravilno uporabo

Pred uporabo akumulatorja preverite, ali je na polnilnih kontaktih sesalnika prišlo do kopičenja naplavin ali umazanije. V primeru nečistoč s čisto, suho krpo odstranite odpadke in umazanijo s polnilnih kontakov. Tako boste poskrbeli za popoln in nemoten stik baterije z napravo.

Ne polnite baterije, če ugotovite, da so polnilni kontakti poškodovani ali če obstaja korozija zaradi tekočin ali puščanja predhodne NiMh baterije. V kolikor niste vešči menjave se lahko oglasite tudi pri nas, v podjetju Ebatt vam bomo z veseljem ustregli in razložili pravilno uporabo baterije. Preverite tudi kompatibilnost baterije, če je ustrezna vaši napravi. Tudi tu smo vam na voljo, številka ebatt 051/399-400 ali kontakt [email protected].

Pravo baterijo za vaš sesalnik najdete na tej povezavi: Ebatt SESALNIKI

Po pravilni vstavitvi morate baterijo najprej do konca napolniti. Čas polnjenja je odvisen od tipa sesalnika, pustite, da se prižge zelena LED na sesalniku, ki signalizira 100% napolnjenost.

Za daljšo življenjsko dobo in optimalno delovanje upoštevajte nasvete:

*V kolikor je mogoče, baterije med uporabo ne izpraznite popolnoma. To je posebej pomembno za Li-Ion baterije. Sesalnik ima sicer vgrajen varnostni izklop in se pravočasno vrne na polnilno bazo. A tudi v primeru, da ste baterijo izpraznili do polovice - postavite sesalnik na polnilno mesto in naj se baterija dopolni. Posebej pri li-Ion tipih baterij s tem občutno povišate število doseženih ciklov v življenjski dobi.

*Redno čistite sesalnik, saj umazanija v krtačah in metlicah povzroča dodaten in nepotreben upor, katerega mora sesalnik in s tem baterija poganjati.

*V primeru daljše neuporabe baterije le - to napolnite in nato odstranite iz sesalnika ter shranite na sobni temperaturi,v suhem prostoru.
Vsaj vsake 6 mesecev je priporočljivo ponovno napolniti baterijo.

Za vsa vprašanja pa smo vam na voljo na naslovu [email protected], 051/399-488 ali v naši trgovini Ebatt v Trzinu.
Ebatt - o podjetju

Komentarji (0)

Ni komentarjev

Dodaj komentar

Za objavo komentarja morate biti prijavljeni.

Close