Close

Dobrodošli na spletni strani ebatt.si

Ebatt d.o.o. je specializirano podjetje za dobavo baterij in izdelavo baterijskih sklopov. V obsežnem programu so vam na voljo vse vrste baterij in akumulatorjev, za domačo in profesionalno, industrijsko uporabo. Obnavljamo baterije in izdelujemo baterijske sklope za ročna orodja, industrijske naprave, električna kolesa, sesalnike in druge naprave. Ponudba vsebuje tudi 20 skupin svetilk za različne namene.

V kategoriji baterij se nahajajo primarne, nepolnilne baterije. Ebatt zastopa baterije Energizer, Maxell, Duracell, Panasonic, Kodak, Ansmann, Varta, Fujitsu, Saft, Tadiran, Rayovac, Sony in druge blagovne znamke. Na voljo so vam tako klasične alkalne baterije v blistrih kot tudi industrijske izvedbe v folijah ali kartonih. Med litijevimi baterijami najdete modele od 1.5V do 3.7V napetosti, primerne za PLC vezja, CNC stroje, alarmne naprave, merilnike in podobne aplikacije.

V oddelku polnilne baterije najdete baterije za ročna orodja, sesalnike, brivnike, svetilke, vrtno orodje, električna kolesa, radijske postaje, fotoaparate, prenosnike, skenerje in mnoge druge naprave. V podjetju Ebatt so na voljo tudi posebne izvedbe baterij v različnih Li-Ion in LiFePo4 in NiZn tehnologijah.

Ebatt vam omogoča tudi izdelavo baterijskega sklopa po vaših željah ali prejetem vzorcu. Obnovimo vam lahko baterije za ročna orodja, merilne naprave, igrače in mnoge druge aplikacije. Za obnovo baterije potrebujemo vašo staro baterijo, ohišje ali skico/sliko baterijskega sklopa. Cena obnove je odvisna od količine in vrste vgrajenih baterijskih celic. Ob obnovi ali izdelavi baterijskih sklopov vgrajujemo le najkakovostnejše baterijske celice preverjenih proizvajalcev iz redne in sveže zaloge. Na našem naslovu Ebatt Trzin izdelujemo tudi baterijske sklope za električne ključavnice, zasilno razsvetljavo, industrijske baterije, merilnike in mnoge druge naprave.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na [email protected], 01/563 56 66 ali 051/399-488. Vabljeni tudi k obisku naše poslovalnice Ebatt, kjer vam bomo strokovno in prijazno svetovali. 

Kako čim bolje izkoristiti akumulatorske baterije vaših vrtalnih strojev in podobnih naprav?

Objavljeno: Sep 3, 2018 | Avtor: Ebatt Admin | Kategorije: BATERIJE, POLNILNE BATERIJE, BATERIJSKI SKLOPI, OBNOVA BATERIJ, IZDELAVA BATERIJSKIH SKLOPOV, AKUMULATORJI

Pregled osnov in hitri nasveti za dolgo delovanje.

Kako čim bolje izkoristiti akumulatorske baterije vaših vrtalnih strojev in podobnih naprav?

Kako čim bolje izkoristiti baterije vaših vrtalnih, udarnih in drugih delovnih baterijskih strojev?
To so osnove, katere najbolj pripomorejo k dolgi življenjski dobi in kakovostnemu delovanju.

  • Visoke temperature so sovražnik katerekoli akumulatorske baterije, še posebej občutljive so nove Li-Ion izvedbe.
    Ne puščajte orodja v razgretem avtomobilu ali zunaj poleti, če to ni nujno. V kolikor je mogoče orodje uporabljajte s prekinitvami, ob nenehnem naporu iz praznitvi se baterijske celice v baterijah zelo segrejejo.

  • Življenjska doba Li-Ion baterij začenja močneje upadati ob izpostavitvi temperaturam 50°C in višje.

  • Prekomerno praznjenje sodobne Li-Ion baterije trajno poškoduje. Le Ni-Cd modele (starejši tipi) je potrebno pred polnitvijo popolno izprazniti, pri vsek ostalih tipih (NiMh, Li-Ion in sorodne izvedbe) s takšnim ravnanjem baterijam škodujete.

  • Baterije (razen Ni-Cd modelov) polnite preden so popolnoma izpraznjene. Najbolje po 1/2 ali 3/4 porabe kapacitete. S tem se občutno poviša število ciklov

  • Izogibajte se hitrega polnjenja. Raje uporabljajte več baterij in prazne polnite z 10-20% nazivne kapacitete. Hitro polnjenje močno segreva baterijske celice in jim s tem skrajšuje življenjsko dobo.

Komentarji (0)

Ni komentarjev

Dodaj komentar

Za objavo komentarja morate biti prijavljeni.

Close