Close

Dobrodošli na spletni strani ebatt.si

Ebatt d.o.o. je specializirano podjetje za dobavo baterij in izdelavo baterijskih sklopov. V obsežnem programu so vam na voljo vse vrste baterij in akumulatorjev, za domačo in profesionalno, industrijsko uporabo. Obnavljamo baterije in izdelujemo baterijske sklope za ročna orodja, industrijske naprave, električna kolesa, sesalnike in druge naprave. Ponudba vsebuje tudi 20 skupin svetilk za različne namene.

V kategoriji baterij se nahajajo primarne, nepolnilne baterije. Ebatt zastopa baterije Energizer, Maxell, Duracell, Panasonic, Kodak, Ansmann, Varta, Fujitsu, Saft, Tadiran, Rayovac, Sony in druge blagovne znamke. Na voljo so vam tako klasične alkalne baterije v blistrih kot tudi industrijske izvedbe v folijah ali kartonih. Med litijevimi baterijami najdete modele od 1.5V do 3.7V napetosti, primerne za PLC vezja, CNC stroje, alarmne naprave, merilnike in podobne aplikacije.

V oddelku polnilne baterije najdete baterije za ročna orodja, sesalnike, brivnike, svetilke, vrtno orodje, električna kolesa, radijske postaje, fotoaparate, prenosnike, skenerje in mnoge druge naprave. V podjetju Ebatt so na voljo tudi posebne izvedbe baterij v različnih Li-Ion in LiFePo4 in NiZn tehnologijah.

Ebatt vam omogoča tudi izdelavo baterijskega sklopa po vaših željah ali prejetem vzorcu. Obnovimo vam lahko baterije za ročna orodja, merilne naprave, igrače in mnoge druge aplikacije. Za obnovo baterije potrebujemo vašo staro baterijo, ohišje ali skico/sliko baterijskega sklopa. Cena obnove je odvisna od količine in vrste vgrajenih baterijskih celic. Ob obnovi ali izdelavi baterijskih sklopov vgrajujemo le najkakovostnejše baterijske celice preverjenih proizvajalcev iz redne in sveže zaloge. Na našem naslovu Ebatt Trzin izdelujemo tudi baterijske sklope za električne ključavnice, zasilno razsvetljavo, industrijske baterije, merilnike in mnoge druge naprave.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na [email protected], 01/563 56 66 ali 051/399-488. Vabljeni tudi k obisku naše poslovalnice Ebatt, kjer vam bomo strokovno in prijazno svetovali. 

Obnova baterij

Objavljeno: Sep 22, 2017 | Avtor: Ebatt Admin | Kategorije: BATERIJE, POLNILNE BATERIJE, BATERIJSKI SKLOPI, OBNOVA BATERIJ, IZDELAVA BATERIJSKIH SKLOPOV, AKUMULATORJI, POLNILNIKI, SVETILKE

Obnova baterij za ročna orodja, sesalnike, brivnike, igrače, industrijske naprave, medicinsko opremo in druge podobne aplikacije.

Obnova baterij

Žargon obnove baterij se nanaša na zamenjavo baterijskih celic v ohišju ostarelega in dotrajanega baterijskega sklopa.

Ko se moč in kapaciteta vaše baterije močno zmanjša je verjetno prva misel nakup nove baterije. Toda, če je baterija izven proizvodnje ali če nakupna vrednost previsoka - zakaj ne bi baterije enostavno obnovili? Celoten proces traja 15-30 min, vsebuje garancijo in praviloma predstavlja nižji strošek od nakupa novega modela.

Katere podatke potrebujete za ugotovitev racionalnosti obnove?
Predvsem podatek od napetosti baterije in njeni kapaciteti, ter vrsti vgrajenih celic. Kot primer: 14.4V NiCd 2000 mAh - baterija vsebuje 12 členov 1.2V napetosti, Ni-Cd tehnologije s kapaciteto 2000 mAh. S takšnim podatkom vam lahko v hipu ugotovimo stroške obnove. Baterijo lahko tudi slikate, pri čemer naj bo viden del z oznakami modela ali tipa.

Zakaj obnova? V kolikor je izdelava pravilno in strokovno izvedena obnova baterije predstavlja ugodnejšo in predvsem kakovostnejšo alternativo nakupu nove nadomestne baterije. Vgrajene preverjene in sveže baterijske celice zdržijo dlje in proizvajajo višjo moč, hkrati pa ne kupujete novega ohišja in embalaže ter s tem prihranite.

Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na [email protected] ali 051/399-488. Ob obilici baterijskh celic na zalogi in 14-letnih izkušnjah prav pri izdelavi baterijskih sklopov vam bomo z veseljem pomagali najti ustrezno rešitev.

Komentarji (0)

Ni komentarjev

Dodaj komentar

Za objavo komentarja morate biti prijavljeni.

Close