Close

Dobrodošli na spletni strani ebatt.si

Ebatt d.o.o. je specializirano podjetje za dobavo baterij in izdelavo baterijskih sklopov. V obsežnem programu so vam na voljo vse vrste baterij in akumulatorjev, za domačo in profesionalno, industrijsko uporabo. Obnavljamo baterije in izdelujemo baterijske sklope za ročna orodja, industrijske naprave, električna kolesa, sesalnike in druge naprave. Ponudba vsebuje tudi 20 skupin svetilk za različne namene.

V kategoriji baterij se nahajajo primarne, nepolnilne baterije. Ebatt zastopa baterije Energizer, Maxell, Duracell, Panasonic, Kodak, Ansmann, Varta, Fujitsu, Saft, Tadiran, Rayovac, Sony in druge blagovne znamke. Na voljo so vam tako klasične alkalne baterije v blistrih kot tudi industrijske izvedbe v folijah ali kartonih. Med litijevimi baterijami najdete modele od 1.5V do 3.7V napetosti, primerne za PLC vezja, CNC stroje, alarmne naprave, merilnike in podobne aplikacije.

V oddelku polnilne baterije najdete baterije za ročna orodja, sesalnike, brivnike, svetilke, vrtno orodje, električna kolesa, radijske postaje, fotoaparate, prenosnike, skenerje in mnoge druge naprave. V podjetju Ebatt so na voljo tudi posebne izvedbe baterij v različnih Li-Ion in LiFePo4 in NiZn tehnologijah.

Ebatt vam omogoča tudi izdelavo baterijskega sklopa po vaših željah ali prejetem vzorcu. Obnovimo vam lahko baterije za ročna orodja, merilne naprave, igrače in mnoge druge aplikacije. Za obnovo baterije potrebujemo vašo staro baterijo, ohišje ali skico/sliko baterijskega sklopa. Cena obnove je odvisna od količine in vrste vgrajenih baterijskih celic. Ob obnovi ali izdelavi baterijskih sklopov vgrajujemo le najkakovostnejše baterijske celice preverjenih proizvajalcev iz redne in sveže zaloge. Na našem naslovu Ebatt Trzin izdelujemo tudi baterijske sklope za električne ključavnice, zasilno razsvetljavo, industrijske baterije, merilnike in mnoge druge naprave.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na [email protected], 01/563 56 66 ali 051/399-488. Vabljeni tudi k obisku naše poslovalnice Ebatt, kjer vam bomo strokovno in prijazno svetovali. 

Kaj so "taktične" svetilke?

Objavljeno: Sep 22, 2017 | Avtor: Ebatt Admin | Kategorije: SVETILKE

Taktične svetilke so svetilke (praviloma ročni modeli) ki se uporabljajo v povezavi s strelnim orožjem.

Kaj so "taktične" svetilke?

Razumljivo je, da imajo posebne policijske enote, vojska in sorodne enote posebne zahteve po uporabi in značilnostih svetilk.
S tega razloga svetovni renomirani proizvajalci ponujajo posebne modele t.i. taktičnih svetilk, ki zadoščajo ali presegajo zahteve tovrstnih uporabnikov. Zaradi svojih dodatnih možnosti ali zmogljivosti pa so taktične svetilke popularne tudi pri civilni, vsakodnevni uporabi ter pri gasilskih enotah, lovcih, gorskih reševalcih in podobnih skupinah.

Osnovno je taktična svetilka namenjena namestitvi na orožje ali kot del policijske ter vojaške opreme. Svetilke poleg osnovnih zmožnosti pogosto vsebujejo svetilnost v stroboskopu, daljinska prožila, nastavke za orožje ter barvne filtre in usmerjevalne stožce. Svetilke morajo biti odporne na vodo, udarce in padce ter dovolj varčne za dolgotrajno uporabo v zahtevnih delovnih pogojih.

Taktične svetilke Led Lenser

Tovrstna panoga pogosto usmerja in določa tehnološke novosti in naprednejše tehnologije. Enoročni fokus, patentiran pri Led Lenser svetilkah je bil izdelan prav za taktične namene, saj tako uporabnik v eni roki drži svetilko in določa širino snopa, druga roka pa je prosta.
Podobno velja tudi za "defence strobe", hitro utripanje, ki ga ameriška vojska uporablja kot del ne-ubojne vojaško opreme (Non-lethal weapons)

Med posebne taktične svetilke spadajo tudi UV in IR modeli.

Komentarji (0)

Ni komentarjev

Dodaj komentar

Za objavo komentarja morate biti prijavljeni.

Close