Close

Oddelki

Izdelava baterij za zasilne svetilke

Seznam izdelkov po proizvajalcu Led Lenser

Led svetilke in dodatna oprema proizvajalca Led Lenser
Svetovno vodilno podjetje Zweibrűder Optoelectronics GmbH je najbolj poznano po proizvodnji vrhunskih LED svetilk ki jih že vrsto let uporabljajo profesionalni uporabniki kot so gasilci, policija, vojska, specialne enote, gorske reševalne službe in ostali zahtevni uporabniki. Enako priljubljene so tudi med rekreativci, športniki in vsemi ki želijo kakovostno in vzdržljivo svetilko.

Podjetje ima dva oddelka za raziskave in razvoj ter lasten oblikovalski studio. S preko 200 patenti in preko 1000 zaposlenimi po celem svetu zmorejo dnevno proizvodnjo 30.000 svetilk.

Led svetilke Led Lenser so poznane po vrhunski obliki, ergonomičnosti in kakovosti. Njihova prednosti je predvsem v varčnosti LED svetilk v povezavi z neverjetno svetilno močjo v kompaktni obliki. 15 cm svetilke omogočajo svetilne snope preko 150m! Vgrajene LED diode so praktično neuničljive. Življenjska doba je ob povprečni enourni porabi na da skoraj 300 let. Posebnost Led svetilk Led Lenser pa niso diode ampak skrbno oblikovane in zasnovane optične leče ki pravilno in optimalno usmerjajo svetlobo brez svetlobnih popačenj.

Ponudba se je v zadnjih letih močno povečala in doživela velik napredek. Nove tehnologije, modernejši materiali, nenehen razvoj in uporaba mikroprocesorjev je razlog da so novi modeli Led Lenser svetilk rekorderji v zmogljivosti in vzdržljivosti. Na voljo so baterijski in polnilni modeli.

Svetilke so prejeli številne mednaroedne oblikovalske nagrade - red dot design award, Design Plus,...

Celoten program svetilk je na voljo na naši spletni strani, kategorija SVETILKE.

Uradna stran proizvajalca:
http://www.ledlenser.com/
Več
na stran
Prikazujem 1 - 18 od 22 izdelkov
Prikazujem 1 - 18 od 22 izdelkov
Close