Close

Oddelki

Izdelava baterij za zasilne svetilke

Seznam izdelkov po proizvajalcu Panasonic

Svinčeni akumulatorji, nepolnilne in polnilne baterije, dodatna oprema in pripomočki
Proizvajalec Panasonic, ustanovljen na Japonskem, Osaka, 1918 je svetovno en največjih proizvajalcev kakovostnih električnih in elektronskih elementov.

Zastopamo in uvažamo baterijske in z baterijami povezane izdelke proizvajalca Panasonic. Proizvodi so vrhunske kakovosti in skoraj praviloma presegajo vse tipske in standardne zahteve sodobne ponudbe tovrstnih proizvodov.

Panasonic alkalne baterije so na voljo v različnih serijah, ločene po namenih uporabe in cenovnem razponu. Najpogosteje so zastopane baterije Panasonic ProPower, Panasonic PowerLine, Panasonic Evolta in Panasonic Everyday.

Med polnilnimi baterijami so najbolj poznane baterije serije Eneloop. Eneloop baterije so bile pred časom pod okriljem Sanya, novi modeli pa pod blagovno znamko Panasonic. Razlog je v nakupu proizvodnje Sanya s strani Panasonica.

Širok izbor polnilnikom omogoča potrošniku izbiro med nizkocenovnimi modeli za občasno uporabo ali visoko kakovostnimi in naprednimi polnilniki za hitro in natančno polnjenje in pogosto uporabo. V vsakem primeru pa gre za kakovostne, varne in trajne proizvode.
Več
na stran
Prikazujem 1 - 18 od 22 izdelkov
Prikazujem 1 - 18 od 22 izdelkov
Close