Close

Alkalne - industrijske

Izdelava baterij za zasilne svetilke
Alkalne - industrijske

Alkalne - industrijske 31 izdelkov.

Alkalne baterije v industrijskem, OEM pakiranju. Industrijske alkalne baterije so praviloma izdelane in zasnovane za najzahtevnejše uporabnike z visokimi zahtevami po kakovosti, trajnosti ali odličnem razmerju med ceno in kakovostjo.

Baterije v OEM izvedbi ne vsebujejo odvečne trgovinske embalaže, blistrov in drugih prodajnih elementov. Zato so ...

Alkalne baterije v industrijskem, OEM pakiranju. Industrijske alkalne baterije so praviloma izdelane in zasnovane za najzahtevnejše uporabnike z visokimi zahtevami po kakovosti, trajnosti ali odličnem razmerju med ceno in kakovostjo.

Baterije v OEM izvedbi ne vsebujejo odvečne trgovinske embalaže, blistrov in drugih prodajnih elementov. Zato so cenejše in odlična izbira za vse končne uporabnike. Najpogosteje so pakirane v foliji ali dobavljive v kartonastih paletah, posamično.

Več

Podkategorije

  • Duracell

    Duracell Industrial serija je namenjena posebej za uporabo v profesionalne namene!

    • Baterije so izdelane v standardu IEC 60086 in ISO9001
    • Vrhunska in strogo preverjena kakovost ter zanesljivo delovanje
    • Baterije držijo svojo nominalno kapaciteto tudi po 7 letih skladiščenja
    • Primerje na uporabo med -20°C in 54°C
    • Posebej zasnovano za industrijske baterijske naprave
    • Dobavljivo v bulk pakiranju, folija
  • Maxell

    Maxell Europe Ltd je bila ustanovljena pred preko 30-timi leti in predstavlja enega največjih proizvajalcev baterij na svetu. Maxell baterije tehnološko izhajajo iz Japonske, kjer so na trgu navzoči kot vodilni vse od leta 1961. Glavni trg tovrstnih baterij so industrijski in tehnično zahtevnejši uporabniki, se pa v zadnjih leti njihove baterije pojavljajo tudi kot "uporabniške", visoko kakovostne baterije v blister ali drugih trgovinskih pakiranjih.

    Industrijska serija baterij dodatno zagotavlja višjo kakovost in preverjanje zahtevnih industrijskih standardov kakovosti.
    Baterije so pakiranje v foliji, praviloma pa so zaradi manjka trgovinske embalaže tudi cenejše.

    Gonilo podjetja je zagotavljanje najvišje kakovosti po kar se da nizki ceni, kar je želja in zahteva sodobnega trga. Baterije redno izhajajo iz proizvodnje in so svežih datumov ter vedno večkratno kakovostno nadzirane - od kemijske sestave do končnega ovoja in izgleda. Nič ni prepuščeno naključjem, slabih serij ni.

    Baterije Maxell se pogosto uporabljajo v slušalkah, zvočnikih, prenosnih baterijskih napravah, svetilkah, merilnikih in predvsem industrijskih napravah ter prvo-vgradnjah večjih proizvajalcev.

  • Energizer

    Namen baterij serije Energizer Industrial je preprost - opremiti sodobne profesionalne naprave z najkakovostnejšimi alkalnimi baterijami,
    primernimi za zahtevne uporabnike. Današnji svet, osredotočen na visoko tehnologijo, zahteva več moči, več zmogljivosti, več inovacij kot kdaj koli prej. Ker strokovnjaki pri Energizer še naprej iščejo inovativne načine za odličnost pri delu, zagotavljanje kakovosti in trajnosti.

  • Panasonic

    Alkalne baterije Panasonic predstavljajo vrh kakovosti tovrstnih izdelkov. Večina serij je izdelana v EU, v Belgiji. Industrijska serija še posebej izstopa po kakovosti in trajnosti.

  • Varta

    Večina sodobne mobilne opreme, kot so oprema GPS, pozivniki, daljinski upravljalniki, ure, merilni instrumenti, igrače, svetilke in številne druge potrošniške naprave, uporabljajo primarne alkalne baterije. Vsaka od teh naprav je odvisna od visokokakovostnega močnega vira energije za optimalno delovanje. Za vse te tipe naprav ponujamo celotno paleto VARTA Industrial Pro Alkaline z LR03/AAA, LR 6/AA, LR14/C, LR20/D in 9V-Block tipom. Embalaža je na voljo v različnih oblikah, zasnovanih tako za proizvodnjo OEM kot za poprodajno dobavo po vsem svetu. Izjemna zmogljivost, dolg čas delovanja, varnost in zanesljivost so ključni dejavniki za vašo aplikacijo. VARTA ponuja vse te prednosti z dolgoletnimi in obsežnimi globalnimi izkušnjami.

  • Xcell

    Trajna zmogljivost za vsakodnevne naprave! Idealen vir energije z trajnim delovanjem. Odlično za naprave, ki nenehno porabljajo energijo, kot so daljinski upravljalniki, ure, svetilke, igrače, miške in tipkovnice.

na stran
Prikazujem 19 - 31 od 31 izdelkov
Prikazujem 19 - 31 od 31 izdelkov
Close