Close

Oddelki

Izdelava baterij za zasilne svetilke

Seznam izdelkov po proizvajalcu Leatherman

Orodja in noži Leatherman
Od leta 1983 v LEATHERMANU izdelujejo vrhunska ročna orodja za različne namene. Karkoli si zamislite in kakršno koli delo morate opraviti so vam orodja LTG v pomoč. Ko sta Tim Leatherman in njegov partner Steve Berliner izdelala prvo uporabno multi orodje nista niti približno mislila v kakšen svetovno poznani mit se bosta razvila. Popolnoma nova tovarna v Portlandu (Oregon) je plod večletnega dela in razvoja, več kot 400 zaposlenih vsak dan pušča svoje znanje in srce prav v vsakem orodju, ki konča v žepih zadovoljnih uporabnikov po celem svetu.

Leatherman orodja so orodja za preteklost in prihodnost. Nove funkcije na orodjih so izumi za sedanjost in prihodnost.

Tim Leatherman je človek z osnovno idejo o izdelku, ki je preplavil svet. Rojen v Oregonu in zaljubljen v svojo državo in okolje je dobil idejo o uporabnem kompaktnem orodju, ko je potoval po Evropi 1975 in se je preveč ukvarjal z okvarami avtomobila. Več let je izpopolnjeval prvi primerek in ga predstavil pod imenom PST (Pocket Survival tool) leta 1983. Danes Tim Leatherman pravi: "Moje ime je na vsakem orodju".

Leta 2012 je bilo za LEATHERMAN prelomno. Združili so se namreč z Nemškim proizvajalcem vrhunskih LED svetilk LED LENSER. Z združenimi močmi bosta blagovni znamki našli nova tržišča in kupce presenetila z inovacijami in popolnoma novimi proizvodi.
Več
Prikazujem 1 - 1 od 1 izdelka
Prikazujem 1 - 1 od 1 izdelka
Close