Close

SVETILKE

Izdelava baterij za zasilne svetilke
SVETILKE

SVETILKE 306 izdelkov.

Že od samega začetka smo specialisti na področju ponudbe vrhunskih svetilk za profesionalno uporabo. Na zalogi je preko 80 različnih modelov svetilk proizvajalcev Led Lenser, Ansmann, Silva, UK in drugih. Led Lenser je svetovno priznan proizvajalec LED svetilk. Leta 1993 ustanovljeno podjetje proizvaja ročne, naglavne in potapljaške svetilke ter...

Že od samega začetka smo specialisti na področju ponudbe vrhunskih svetilk za profesionalno uporabo. Na zalogi je preko 80 različnih modelov svetilk proizvajalcev Led Lenser, Ansmann, Silva, UK in drugih. Led Lenser je svetovno priznan proizvajalec LED svetilk. Leta 1993 ustanovljeno podjetje proizvaja ročne, naglavne in potapljaške svetilke ter obeske v napredni LED tehnologiji zadnje generacije. Večina izdelkov je opremljena z naprednim sistemom fokusa, ki je s strani profesionalnih in rekreativnih uporabnikov nedvomno revolucionarna rešitev. Vsako leto proizvajalec pripravi revolucionarne novosti ki krojijo trend razvoja tovrstnih artiklov po svetu. Za dodatne informacije ali preizkus svetilk vas vabimo v naše poslovne prostore kjer lahko vsako svetilko pred nakupom dododbra preizkusite. Zaupajo nam gasilska društva, policija, specialne enote, reševalne službe, kinološka društva, jamarji in mnogi drugi zahtevni uporabniki tovrstnih artiklov Svetilke so razdeljene v različne serije za različne namene uporabe.Glede na pokritost vseh lastnosti in zahtev uporabnikov lahko najdete svetilke za vse namene uporabe.Za celoten spekter Led Lenser svetilk imamo na voljo kataloge in brošure v slovenskem jeziku.

Več

Podkategorije

 • Ročne svetilke

  Ročne svetilke LED in klasične tehnologije. Vsestransko uporabne in priljubljene, nekateri modeli pa omogočajo dodatno montažo barvnih filtrov, uporabite lahko nosilce za kolo, pas ali čelado... Svetilke Led Lenser so , odvisno od modela in izvedbe, opremljene z AFS naprednim sistemom fokusiranja svetlobe, dinamičnim stikalom, pozlačenimi prevodnimi elementi in robustnim kovinskim ohišjem. V primeru polnilnih različic so na voljo svetilke z vrhunskim magnetnim polnilnim sistemom ki preprečuje napačno vstavljanje svetilke na polnilno mesto, nepravilno polnjenje ter predčasno obrabo polnilnih kontaktov. Vse z mislijo na najzahtevnejše uporabnike ki so jim svetilke Led Lenser namenjene.

 • Naglavne svetilke

  Naglavne svetilke LED, Led Lenser, Gerber, Ansmann, Silva. Naglavne svetilke so med uporabniki zaradi prostih rok ob uporabi vse bolj priljubljene. Nekdaj domena jamarjev in reševalcev je danes skoraj nujna oprema vsakega domačega mojstra ali rekreativca.

 • Polnilne-akumulatorske...

  Polnilne svetilke Led Lenser, Ansmann,... V primeru pogostejše uporabo vsekakor smotrna izbira, saj vam polnilne svetilke prihranijo nakupe baterij za enkratno rabo ki dostikrat niso pri roki ko jih potrebujete. Prednost tovrstnih svetilk so tudi dovršeni polnilni sistemi, stenska polnilna stojala,...

 • Delovne svetilke

  Tovrstne svetilke so namenjene težjim delovnim pogojem in so konstrukcijsko ojačane, izdelane iz preverjenih in kakovostnih materialov, določeni modeli pa dosegajo posebne varnostne normative zahtevane v industriji, logistiki, skladiščenju nevarnih snovi in podobno. Na zalogi imamo svetilke proizvajalcev Ansmann, Streamlight, ELP,...

 • Zasilne svetilke

  Zasilne svetilke za varnostno razsvetljavo.
  Na voljo so sodobne svetilke z LED tehnologijo, nizko porabo in daljšo življenjsko dobo.

 • EX (ATEX) svetilke

  Posebne delovne svetilke za EX območja 1,2,21 in 22. Primerne za okolja kjer obstaja nevarnost eksplozije zaradi hlapov ali prašnih delcev oz za okolja kjer se zahtevajo EX standardi.

 • RGB

  RGB svetilke

  RGB je kratica, ki prihaja iz angleščine in pomeni RED, GREEN, BLUE (rdeča, zelena, modra).
  Svetilke opremljene z RGB tehnologijo svetijo v treh različnih barva ter so praviloma namenjene signalizaciji, kartografiji ali ojačitvi določenega svetlobnega spektra. Pogosto se uporabljajo v industriji, letalstvu, cestnem in železniškem prometu, reševalnih službah in lovstvu.

 • IR svetilke

  IR ročne svetilke z vgrajeno nevidno infrardečo svetlobo, primerne za prikrito opazovanje, lovstvo, vojsko in policijo.

   

 • UV svetilke

  UV svetilke

 • Inšpekcijske svetilke

  Posebno zasnovane LED svetilke za vse ki ob svojem delu potrebujejo kompaktno in čvrsto svetilko.
  Inšpekcijske svetilke so prepoznavne po ozkih dimenzijah ohišja s katerim je mogoč doseg v težje dostopna področja za osvetljevanje.

 • Kolesarske svetilke

  Posebej prirejeni modeli svetilk primerni za montažo in uporabo na kolesu. Za najbolj pogoste modele ročnih svetilk Led Lenser je možen nakup kolesarskega nastavka in s tem še večja uporabnost tovrstnih svetilk. Mnogi kolesarji pa se odločajo tudi za uporabo naglavnih svetilk, predvsem modelov z nastavljivo širino snopa.

 • Potapljaške svetilke

  Popolnoma vodotesne svetilke namenjene podvodni uporabi. Svetilke Led Lenser je zaradi učinkovitega hlajenja in uporabe LED diod mogoče uporabljati tudi na prostem, brez bojazni pred pregrevanjem.

 • Medicinske svetilke

  Svetilke za medicinske namene

 • Lovske svetilke

  Svetilke in seti svetilk posebej prirejene za uporabo v lovstvu.
  Posebnost lovskih svetilk je dodatna oprema - daljinjska prožila svetilke, barvni filtri, taktična oblika ohišja in vgradnja visoko svetilnih LED diod
  z močno točkovno osvetlitvijo.

 • Reflektorji

  Baterijski LED reflektorji 1000 - 3000 lm svetilnosti.

 • Dekorativne svetike

  Svetilke pri katerih je jakost svetlobe drugotnega pomena. Tovrstne svetilke so namenjene ustvarjanju prijetnega ozračja, nežni osvetlitvi ali popestritvi doma. Ne spreglejte zanimivih modelov svetilk v obliki plišastih igračk. Tovrstne svetilke so tudi lepo darilo.

 • Camping svetilke

  Uporabne svetilke za prosi čas. Primerne za statično uporabo, kot osnovna ali dodatna osvetlitev šotora, zunanjega prostora pred prikolica ali apartmajem, za označbo vozila in podobne namene.

 • Obeski za ključe -...

  Manjše svetilke v obliki obeska za ključe. Nekateri modeli imajo kljub svoji kompaktni obliki izjemno svetilnost. Ne spreglejte tudi K serije Led Lenser, stilsko dovršene in vrhunsko izdelane led svetilke. Tovrstne svetilke priporočamo kot darilo ali kot pomožno uporabo v avtomobilu, torbi, žepu, med motoristično opremo, na potovanjih,....

 • Signalne svetilke

  Signalne svetilke za označevanje cestišč, pristajalnih stez ali izrednih dogodkov. Tovrstne svetilke so praviloma izdelane po visokih kakovostnih standardih in so namenjene profesionalni uporabi.

 • Otroške svetilke

  Posebna linija ročnih in namiznih otroških svetilk priznanih proizvajalcev in atraktivnih motivov.

 • Ostale svetilke -...

  Posebna kategorija namenskih svetilk za različna področja uporabe.

 • DODATNA OPREMA in...

  Dodatna oprema za povečanje uporabnosti svetilk. Na voljo so vam svetilni stožci, dodatne baterije, polnilniki, nosilce, leče, nastavki, torbice,...

na stran
Prikazujem 37 - 54 od 306 izdelkov
Prikazujem 37 - 54 od 306 izdelkov
Close