Close

Oddelki

Izdelava baterij za zasilne svetilke

Seznam izdelkov po proizvajalcu Active Photonics

TERMO KAMERE - inovativnost in kakovost iz Avstrije

Active photonics je Avstrijsko podjetje, ki je specializirano za razvoj in izdelovanje termo kamer za potrebe gasilcev, reševanj, industrije in specialnih služb.

Razvoj in proizvodnja termo kamer HORNET M & B, HORNET M1, LT SERIJE in kamer za čelado je osnovni program podjetja. Izdelki združujejo najvišjo kakovost in najnovejšo tehnologijo.

Serija termo kamer HORNET je edinstvena na tržišču. Vse večja potreba požarnih služb je gonilo podjetja za razvoj vse bolj soficticiranih in uporabnih kamer.

Osnovni modeli Hornet M1 So odlični za vpad v objekt in detekcijo žarišča. Uporabniki so gasilska društva, zveze ipd. Enostavna uporaba, trdnost zanesljivost in ergonomičnost so glavne karakteristike, ki termo kamere active photonics postavljajo med vodilne proizvode v segmentu termo kamer.

model HORNET M 320 Model M1 320 - gasilska izvedba

Naprednejši modeli termo kamer Hornet so namenjeni profesionalnim gasilskim brigadam, civilni zaščiti in industriji. Imajo vgrajene dodatne funkcije detekcije mraza, polni barvni modus, snemanje videnega za dokaz ipd.

Skupna lastnost vseh Active Photonics kamer je izredno dolg čas delovanja s polnim setom baterij, ki presega 7 ur. Prav tako imajo kamere vgrajene najnovejše polnilne baterije LiFePO4.

ACTIVE PHOTONICS je sinonim za zanesljivost in odlične storitve za stranke. Z našim sedežem v osrčju Evrope smo vam na dlani. Nudimo podporo našim strankam in partnerjem, dodatno usposabljanje in tehnično pomoč. Ponosni smo, da z našimi izdelki lahko olajšamo bolj efektivno, profesionalno in lažje delo.

NE POZABLJAMO NA VARNOST UPORABNIKOV. ZA ACTIVE PHOTONICS JE NA PRVEM MESTU.

Ni izdelkov tega proizvajalca

Close