Close

(EOL) Led Lenser M17R - konec proizvodnje!

Ročna polnilna svetilka Led Lenser M17R

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

339,90 € z DDV

BREZPLAČNA POŠTNINA!

Ob nakupu tega izdelka poštnine in drugih stroškov pošiljanja ne zaračunavamo!

Več podatkov

Svetilka ni več dobavljiva - konec proizvodnje! Alternativno je na voljo nov model svetilke LEDLENSER P17R (modelno leto 2018/2019). Več informacij na povezavi: https://ebatt.si/si/polnilne-akumulatorske-svetilke/478-led-lenser-p17r.html

____________

Svetilka M17R predstavlja vrh ponudbe mikroprocesorske serije svetilk za profesionalno rabo.

Več učinkovitosti in funkcij v tem velikostnem razredu skoraj ne boste našli. Svetilka je polna inovacij in patentov. Največjo pozornost in pohvale gredo na novo magnetno  vrtljivo stikalo Fast Action Switch. Tovrstno stikalo omogoča hitro, enostavno in zanesljivo nastavitev posameznih svetlobnih funkcij v vseh delovnih pogojih, zaradi jasnosti in hitrosti uporabe pa se odlično obnese v stresnih situacijah! Zaradi magnetnega delovanja ne prihaja do trenja in obrabe kontaktov ali stikal kar omogoča vrhunsko življenjsko dobo.

SLT tehnologija

Vgrajena SLT PRO tehnologija omogoča
2 načina porabljanja energije:
*Varčevanje z energijo
*Neprekinjena visoka jakost delovanja
4 svetilni programi:
*Nizka svetilnost
*Visoka svetilnost
*Signal
*Obrambna svetilnost (stroboskop)
*8 Svetilnih funkcij

AFS tehnologija:

AFS tehnologija Led Lenser

AFS (Advanced Focus System) tehnologija naprednega fokusiranje svetilnosti zaradi uporabe prednosti leč in reflektorjev ter združitve le-teh omogoča vrhunsko razporeditev svetlobe v celotnem obsegu brez popačenj ter najvišji izkoristek svetilne moči (lm). AFS sistem leč omogoča brezstopenjsko nastavljanje fokusa svetilnosti, od točkovne usmeritve (oddaljena področja) do razpršene svetilnosti (notranji prostori, reflektorska uporaba, osvetljevanje področij,..)

Enoročno fokusiranje

Enoročno fokusiranje omogoča uporabo in nastavljanje širine snopa zgolj z eno roko. Druga roka je v taktičnih pogojih vedno prosta za uporabo orodja, drugih pripomočkov ipd.. Tovrstna rešitev je patentirana in dobro poznana med profesionalnimi serijami svetilk Led Lenser.
Fokusiranje deluje po principu premikanja svetilne glave naprej ali nazaj. Podobno so včasih delovali starejši foto objektivi.

Led Lenser M17R je prava oprema za vse, ki ne iščejo le visoko učinkovite svetilke temveč predvsem zanesljivo in na terenu preizkušeno tehnologijo z vgrajenimi inovacijami za prihodnost. Svetilna učinkovitost do 850 lumnov preseže večino svetilk tega razreda, kakovost svetlobnega snopa pa je zagotovo na prvem mestu!

V naglavnem modulu se skriva elektronika LED z vsemi fukcijami osvetlitve. Zaradi optimizacije novega razporejanja svetlobe z vgrajenimi najnovejšimi LED diodami je na novo preračunana in preoblikovana tudi reflektorska leča. Rezultat je homogena porazdelitev svetlobe v širokem nefokusiranem območju in optimalno združenje fokus točke.

Srce električnega modula je Safety Ytrion Cell. Poleg vgrajene vrhunske polnilne baterije so fiksno vgrajene še funkcije prikaza preostalega časa do izpraznitve in kazalec napolnjenosti. Električni modul je kot nadomestno baterije mogoče polniti tudi posamično.



Ohišje polnilnika svetilke je prirejeno in zasnovano za paralelno uporabo.
V primeru uporabe večje količine svetilk polnilnike le
"sestavite" skupaj.

Polnilno držalo novo razvitega sistema magnetnega polnjenja zagotavlja udobno in predvsem dolgotrajno uporabo brez napak, poškodb polnilnih vtičev ali poškodb pri nehotenih padcih svetilke ob polnjenju. Magnetni sistem polnjenja je preverjeno najboljši sistem za uporabo v profesionalnih svetilkah katere se ob redni uporabi lahko polnijo tudi večkrat dnevno. Zaradi uporabe visokokakovostnih materialov je polnilni sistem skoraj neuničljiv.

Več ciklov polnjenja

Posebne elektrokemične lastnosti vgrajene baterije omogočajo v primerjavi z Litij Ionskimi baterijami več kot dvakratno število ciklov polnjenja,
proizvajalec zagotavlja več kot 85% učinkovitost tudi po kar 3000 ciklih polnjenja!

Neprekinjena visoka učinkovitost

Mnogokrat večja gostota moči tehnologije Ytrion, ki temelji na litij-železovem fosfatu, poskrbi za neprekinjeno visoko učinkovitost in obenem nespremenljivo svetilno moč.

Visoka zanesljivost

Pri Safety Ytrion Cell je samorazelektritev skoraj nemogoča. Zato je svetilke mogoče uporabiti tudi po večmesečni uporabi.
Nenehen nadzor nad stanjem baterije, praznjenje, polnjenje in vzdrževanje baterije tu ni potrebno!

Neobčutljivost na temperaturo

Svetilke s Safety Ytrion Cell tehnologijo so v veliki meri neobčutljive na izredne temperature in so zato primerne za posebno uporabo.
Tovrstne baterije v primerjavi z Li-Ion tehnologijo niso občutljive na visoke temperature in so zato varne za uporabo med gasilci, reševalci, civilno zaščito in posebnimi enotami. Tudi nizke temperature tovrstne baterije prenašajo neprimerno bolje.

Varnostni mehanizem (priložen v kovčku) za uporabo v vozilu prenese trk do 50 km/h brez izmeta svetilke iz vložišča*
*Po opreavljenem varnostnem testu ADAC, 2014.

Podobni izdelki

POMOČ PRI NAKUPU

Vsak delavnik
med 08:00 in 16:00
nas lahko pokličete na 051/399-488
ali pošljete sporočilo na [email protected].
Z veseljem vam bomo pomagali!

VELEPRODAJA

Potrebujete artikel za nadaljnjo prodajo? Kupujete preko podjetja ali društva?
Iščete večje količine? Pošljite sporočilo na [email protected] ali pokličite na 051/399-488 in zahtevajte ponudbo. Z veseljem vam bomo ustregli!

Close