Close

Obnova baterij za igrače

Obnova baterij za igrače

Več podatkov

Ni na zalogi - dobavni rok predvidoma 5-7 dni

Več podatkov

Obnavljamo baterije za igrače!

Obnavljamo baterije za igrače, igrala in igralne pripomočke, v Ni-Cd, Ni-Mh tehnologiji. Li-Ion ter ostali baterijski sklopi se izdelujejo po predhodnem ogledu baterije in polnilnih sistemov, zaradi varnosti uporabe.

Najpogostejša je obnova polnilnih baterij avtomobilov in drugih naprav na daljinjsko upravljanje. Ob obnovi je potrebno razdreti ohišje baterije ali izdelka ter ostarele baterije nadomestiti z novimi.

V poteku obnove izdelamo baterijski sklop po vzorcu stare baterije, sklopi so točkovno varjeni ter kakovostno izdelani. Vse vgrajene celice predhodno in naknadno v sklopu dodatno testiramo, na vse baterijske sklope, delo in vgrajene baterijske celice izdajamo 1-letno garancijo.
Praviloma so izdelane baterije cenejše od originalnih, odvisno od željene in izbrane kapacitete ter tipa vgrajenih baterij.

Na zalogi imamo tudi bogato ponudbo alkalnih baterij za enkratno uporabo, AA, AAA, C, D, 9V velikosti in gumbaste baterije za nekatere manjše igrače. Našo celotno ponudbo baterij si lahko ogledate >>TUKAJ<<

Baterije za obnovo nam lahko pošljete tudi po pošti, na naslov: Ebatt d.o.o., Borovec 31, 1236 Trzin ali se pri nas osebno oglasite vsak delavnik do ponedeljka do petka, od 08:00 do 16:00. V primeru da niste prepričani v delovanje polnilnikov ali vozila svetujemo da nam dostavite celoten paket.

Podobni izdelki

POMOČ PRI NAKUPU

Vsak delavnik
med 08:00 in 16:00
nas lahko pokličete na 051/399-488
ali pošljete sporočilo na [email protected].
Z veseljem vam bomo pomagali!

VELEPRODAJA

Potrebujete artikel za nadaljnjo prodajo? Kupujete preko podjetja ali društva?
Iščete večje količine? Pošljite sporočilo na [email protected] ali pokličite na 051/399-488 in zahtevajte ponudbo. Z veseljem vam bomo ustregli!

Close