Close

Ledlenser H7R Signature 1200 lm

Ledlenser H7R Signature 1200 lm

Več podatkov

Na zalogi

159,90 € z DDV

BREZPLAČNA POŠTNINA!

Ob nakupu tega izdelka poštnine in drugih stroškov pošiljanja ne zaračunavamo!

Več podatkov

Ledlenser H7R Signature 1200 lm

H7R Signature je vsestranska in zmogljiva svetilka, ki se ponaša s Smart light tehnologijo za brezskrbnost pri različno zahtevnih dejavnostih in situacijah. Prek Bluetootha jo lahko enostavno nadzirate in prilagajate s pomočjo aplikacije Ledlenser Connect na vašem pametnem telefonu z. H7R Signature ima brezstopenjsko nastavljanje svetilnosti in fokusa. Zahvaljujoč hitremu magnetnemu polnjenju se ta svetilka hitro napolni. Ponaša pa se tudi z izjemno zaščito pred prahom in vodo (IP67). Je popolna partnerka za vsako pustolovščino.

Glavne lastnosti in značilnosti:

- Zmogljiva vrhunska svetilka z do 1200 lumni in patentiranim Advanced Focus Sistemom
- Bluetooth povezava s pametnim telefonom za lažje nastavljanje in programiranje svetilke po meri prek aplikacije Ledlenser Connect
- Intuitivno in brezstopenjsko upravljanje s Bluetooth stikalom za kolo
- Flex Sealing Technology zagotavlja vrhunsko zaščito pred prahom in vodo (IP67)
- 130 stopinj nagiba glavne luči
Serija Ledlenser H ponuja najboljše svetilkev svojem razredu, ki so izjemno uporabne v številnih situacijah. Svetilke serije H so nepogrešljive za širok krog uporabnikov v zasebnem in poklicnem okolju. Visoka kakovost izdelkov, intuitivno delovanje, ergonomska oblika in nenazadnje neprimerljiv vzorec svetlobe so to serijo pripeljali do velikega uspeha. Z vsakim izdelkom iz serije H, ki je popolnoma prenovljen z naprednimi novimi tehnologijami in funkcijami, je Ledlenser s to kolekcijo luči močno dvignil standard.

Nova serija H je tudi prva Ledlenserjeva serija, zasnovana za vsa področja uporabe. Različice Core, Work in Signature imajo različne zasnove in značilnosti, zato so prilagojene različnim ciljnim skupinam.

Svetilke Signature tvorijo vrhunsko linijo serije H. Temeljijo na tehnologijah modelov Core in zagotavljajo popolno osvetlitev za zahtevne uporabnike. Zahvaljujoč Bluetooth 5.0 lahko poleg klasičnega ročnega upravljanja svetilke upravljate in konfigurirate z aplikacijo Ledlenser Connect.

Funkcije:
Bluetooth, breystopenjsko nastavljanje svetilnosti, transportna ključavnica, brez utripanja na posnetkih ali slikah, funkcija pomnilnika, rezervna luč.

Tehnični podatki:

  • Svetilnost: 1200 lumnov
  • Avtonomija: 65 h
  • Dolžina snopa: 260 m
  • Izvor energije: polnilna
  • Odpornost na vodo in prah: IP67
  • Drop test: 1 m
  • Material: Eloksiran aluminij
  • Garancija: 84
  • Tip pakiranja: Škatla
  • Barva: Črna

Podobni izdelki

POMOČ PRI NAKUPU

Vsak delavnik
med 08:00 in 16:00
nas lahko pokličete na 051/399-488
ali pošljete sporočilo na [email protected].
Z veseljem vam bomo pomagali!

VELEPRODAJA

Potrebujete artikel za nadaljnjo prodajo? Kupujete preko podjetja ali društva?
Iščete večje količine? Pošljite sporočilo na [email protected] ali pokličite na 051/399-488 in zahtevajte ponudbo. Z veseljem vam bomo ustregli!

Close