Close
Absina 6V / 12V AGM / LiFePO4 polnilnik Povečaj

Absina 6V / 12V AGM / LiFePO4 polnilnik

Absina 6V / 12V AGM / LiFePO4 polnilnik

Več podatkov

Na zalogi

35,30 € z DDV

BREZPLAČNA POŠTNINA!

Ob nakupu tega izdelka poštnine in drugih stroškov pošiljanja ne zaračunavamo!

Več podatkov

Absina 6V / 12V AGM / LiFePO4 polnilnik svinčenih akumulatorjev

Izjemno kompakten, robusten in popolnoma avtomatski 7-stopenjski polnilnik za 6V in 12V baterije. Polnilnik z maksimalnim polnilnim tokom 0,8A je idealen za shranjevanje vozil čez zimo. Zahvaljujoč priloženim sponkam z ušescami in nadpovprečni dolžini kabla 3,4 m je naprava idealna za polnjenje motornih koles.Polnilnik omogoča polnjenje tudi najsodobnejših LiFePO4 baterij.

Robusten in odporen na vremenske vplive - idealen za uporabo v garaži zahvaljujoč zaščitnemu razredu IP65. Naprava ima več mehanizmov za zaščito pred polnjenjem in različne funkcije, kot so vzdrževanje, popravilo, način polnjenja z litijem in še veliko več. Obseg dobave: 300 cm kabel + 40 cm vezni drogovi, 40 cm terminali z očescami.

Plavajoče polnjenje brez prekomernega polnjenja stabilizira kemijo notranje baterije dinamično spreminja polnilni tok pod obremenitvijo. Obnova globoko izpraznjenih, sulfatiranih ali baterij z nizko kapaciteto z uporabo visokonapetostnih polnilnih impulzov Ohišje, zaščiteno pred prahom in vodo, UV odporno, na udarce in udarce integriran varnostni časovnik intuitivno, vizualno diagnostično orodje za odkrivanje obrnjene polarnosti, nizke napetosti ali poškodovanih baterij začne postopek polnjenja z nizkim polnilnim tokom varen pred obrnjeno polarnostjo, prenapolnjenostjo, prenapetostjo, odprtim tokokrogom.

Tehnični podatki:
*Tip: Wet / Gel  MF / AGM / CA / VRLA  EFB / LiFePo4 polnilnik
*Primerno za napetosti akumulatorjev: 6V / 12V
*Primerno za kapacitete akumulatorjev: 1.2Ah - 26Ah, 2-15Ah (Lithium)
*Način polnjenja: 7-stopenjsko, samodejno
*Dimenzije: 116x69x71 mm
Tež: 400g

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Podobni izdelki

POMOČ PRI NAKUPU

Vsak delavnik
med 08:00 in 16:00
nas lahko pokličete na 051/399-488
ali pošljete sporočilo na [email protected].
Z veseljem vam bomo pomagali!

VELEPRODAJA

Potrebujete artikel za nadaljnjo prodajo? Kupujete preko podjetja ali društva?
Iščete večje količine? Pošljite sporočilo na [email protected] ali pokličite na 051/399-488 in zahtevajte ponudbo. Z veseljem vam bomo ustregli!

Close