Close

Led Lenser X21R.2

Led Lenser X21R.2 3200 lm

Več podatkov

449,90 € z DDV

BREZPLAČNA POŠTNINA!

Ob nakupu tega izdelka poštnine in drugih stroškov pošiljanja ne zaračunavamo!

Več podatkov

Led Lenser X21R.2 je paradna polnilna svetilka proizvajalca Led Lenser, z 3200 lm svetilnosti in 700 m svetilnega dometa.

Opremljena s SLT 8 PRO tehnologijo v kombinaciji z hitrim magnetnim izbirnikom funkcij svetilnosti svetilka omogoča hitro in neposredno kontrolo ter popoln nadzor nad načini svetenja.

Tehnično izjemne rešitve omogočajo do 3200 lm svetilnosti ki je natančno projicirana z sedmimi reflektorskimi lečami. Zahvaljujoč X LENS tehnologiji so svetilni žarki ojačani in preko AFS sistema naprednega fokusiranja ustvarijo vrhunsko svetilno moč.

SLT8 PRO

Smart Light Technology (Advanced)
 
Z 8 unikatnimi svetlobnimi programi in funkcijami je svetilka vedno pripravljena na različne situacije in delovne pogoje. Vgrajena tehnologija svetilki omogoča dva načina porabe energije; varčevanje z energijo za optimalno izrabo baterijskega sklopa ali konstantni tok in svetilno moč brez pojemanja svetilnosti. SLT tehnologija vam tako omogoča kontrolo nad porabo energije in načini svetenja.

AFS - Advanced Focus System

Advanced Focus System™
Običajno imajo svetilke notranji del svetilne glave sestavljen iz različnih leč ali reflektorjev. AFS sistem je patentirana kombinacija reflektorja IN leč s katerimi svetilka proizvaja svetlobo in razpršenost homogeno in brez popačenj v katerem koli načinu uporabe, v širokem ali ozkem snopu.
Kljub temu da svetilko celo noč uporabljate kot reflektor za osvetljevanje širokega področja lahko Led Lenser X21r.2 v trenutku uporabite za točkovno osvetljevanje področij preko 1000m brez popačenj, težav, dodatnih nastavitev ali nepotrebnega odstranjevanja ali dodajanja ustreznih filtrov. 

Svetilka v najnižji stopnji svetilnosti še vedno omogoča zadovoljivih 200 lm svetilnosti s časom svetenja kar 40 ur.
Več kot dovolj za večdnevno uporabo brez polnjenja. Ob polnjenju vgrajen LED obroč na ohišju svetilke dodatno indicira
polnjenje in napolnjenost.

Kadarkoli lahko s pritiskom na zadnje stikalo prek vgrajenih modrih LED diod ugotovite stanje akumulatorja in predviden
čas do izpraznitve baterije. Stanje prikaza se prilagaja načinu izbrane svetilne moči. V kolikor imate vključeno funkcijo polne svetilnosti
prikaže manjši čas preostale baterije, v primeru preklopa na varčni način pa se prikaz stanja baterije v hipu prilagodi in
prikaže daljšo dobo.


Svetilko polnite preko že preverjenega in na obrabo odpornega magnetnega stika.Polnilni čas popolnoma izpraznjene baterije
znaša približno 3,5 h.

Tehnični podatki:
  LED   7x Xtreme Power LED
  Dolžina   405 mm
  Teža   1300 g
  Svetilnost (Boost)   3200 lm
  Svetilnost (Nizka moč)   200 lm
  Vrsta akumulatorja   Safety Ytrion Cell
  Energijska vrednost   48 Wh
  Svetilni čas (boost)   3 h
  Svetilni čas (nizka jakost)   40 h
  Svetilni snop (nizka svetilnost)   150 m
  Svetilni snop (visoka svetilnost)   700 m
  Smart Light Tehnologija   SLT 8 PRO


Svetilki je priložen kakovosten transportni kovček za prenašanje in hranjenje svetilke. Notranjost kovčka je oblikovana posebej za svetilko X21R.2 ter vsebuje vse zatiče in utore za varno shranjevanje vseh elementov svetilke.

Podobni izdelki

POMOČ PRI NAKUPU

Vsak delavnik
med 08:00 in 16:00
nas lahko pokličete na 051/399-488
ali pošljete sporočilo na [email protected].
Z veseljem vam bomo pomagali!

VELEPRODAJA

Potrebujete artikel za nadaljnjo prodajo? Kupujete preko podjetja ali društva?
Iščete večje količine? Pošljite sporočilo na [email protected] ali pokličite na 051/399-488 in zahtevajte ponudbo. Z veseljem vam bomo ustregli!

Close