Close

Oddelki

Izdelava baterij za zasilne svetilke

Seznam izdelkov po proizvajalcu Varta

Alkalne in polnilne baterije, polnilniki in svetilke VARTA
VARTA kot blagovna znamka je bila ustanovljena davnega leta 1904, kot hčerinsko podjetje nemške delniške družbe AG-AFA (accumulatorenfabrik AG). Pred VARTO je bila leta 1890 poznana družba AFA, takrat sta se družbi AEG in Siemens odločili za proizvodnjo akumulatorjev.

V začetnih letih so proizvajali majhne svinčene akumulatorje za svetilke in zagonske akumulatorje za avtomobile. Z razvojem tehnologij je podjetje nadaljevalo s proizvodnjo baterij za ure, slušne aparate, radijske sprejemnike in ostalo elektronsko opremo. Takrat se je začelo poslanstvo VARTE - proizvodnja specifičnih tipov baterij.

Kaj pomenijo črke VARTA?

V = vertrieb (prodaja)
A = aufladung (naboj)
R = reparatur (popravilo)
T = transportable (prenosen)
A = accumulatoren (akumulator)

VARTA je danes razdeljena na tri skupine:

Varta Consumer Batteries, Varta Microbatteries in Varta Automotive Batteries. Zastopamo vse tri skupine, še vedno pa smo najbolj usmerjeni na Varta Consumer Batteries in Varta Microbatteries.

Varta Consumer Batteries

Ta skupina je del koncerna Spectrum Brands. V koncernu so zdužene blagovne znamke Varta, Remington, Rayovac in mnoge druge. Na voljo so specialne baterije za fotoaparate, ročne ure, igralne konzole, svetilke, igrače,...

Varta Microbatteries

Ta skupina nudi preko 115 let izkušenj v oblikovanju, proizvodnji in prodaji vseh vrst akumulatorskih in primarnih baterij. Usmerjeni so predvsem na dobavo miniaturnih baterij za komunikacijsko in industrijsko uporabo, medicino in ostale elektronske naprave.

Podjetje Ebatt je uvoznik baterij, svetilk in dodatne opreme Varta. Na voljo so klasične alkalne baterije v blister pakiranjih, litijeve 3V baterije za posebne namene, polnilne NiMh baterije ter bogata paleta polnilnikov baterij.
Več
na stran
Prikazujem 19 - 20 od 20 izdelkov
Prikazujem 19 - 20 od 20 izdelkov
Close