Close

Led Lenser XEO19R (2000 lm) - Soft Case

Led Lenser XEO19R (Soft Case)

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

319,90 € z DDV

BREZPLAČNA POŠTNINA!

Ob nakupu tega izdelka poštnine in drugih stroškov pošiljanja ne zaračunavamo!

Več podatkov

Led Lenser XEO19R (Soft Case)

Led Lenser XEO19R izvedba v "Soft Case" prenosni torbi iz s popolno dodatno opremo!

Izjemna svetilnost. Za najbolj aktivne. Popolnoma prilagodljiva. Nova LED LENSER XEO19R.

Svetilka namenjena uporabnikom, ki potrebujejo in zahtevajo najboljše! Ne glede na to ali boste svetilko uporabljali na kolesu, sankah, smučeh, v gorah, jamah ali ob opravljanju zahtevnega dela - XEO19 vam bo vedno ponujala najvišji izkoristek svetilnosti in kakovosti svetlobe v tako kompaktni obliki.

Ta naglavna svetilka je opremljena s svetovno inovacijo - dvojnim sistemom leč in reflektorjev ki skupaj združujeta homogeno osvetlitev v celotnem razponu delovanja. 2000 lm svetilnosti v kombinaciji z neodvisnim nastavljanjem fokusa leve in desne leče omogoča vedno popolno osvetlitev po vaši izbiri.

Svetilka je opremljena s štirimi gumbi za intuitivno izbiranje načina in jakosti svetilnosti. Levi in desni del svetilke je mogoče upravljati povsem neodvisno. Na vsaki strani svetilke je vgrajeno pomično držalo s katerim je mogoče neodvisno regulirati fokus svetlobe posamične leče.
Na vrhu ima vsaka svetilna leča namenjena stikala za izbiranje moči svetilnosti, načina (polna moč, polovična moč, utripanje, programi,...).

V praksi lahko to svetilko prvič v takšnem modelu hitro nastavite iz svetilnosti ene leče za dolgi snop in druge za široki snop in tako pokrijete površino 300m iz praktično vseh kotov!

Ena izmed opaznih prednosti pred podobnimi svetilkami je tudi modularnost. Svetilko je mogoče hitro in preprosto spremeniti iz naglavnega modela v ročno svetilko ali reflektor. Vsi nastavki so izdelani v obliki GOPRO nastavkov s katerimi je omogočena enotna uporaba kamer in svetilke - še posebej uporabno za ektremne športnike, alpiniste in reševalce ki tovrstno opremo pogosto uporabljajo.Baterijski del je mogoče hitro odstraniti, namestiti na pas, obleko ali s podaljškom spraviti v nahrbnik ali žep. Baterija svetilke ob uporabi (svetenju) istočasno preko USB omogoča tudi napajanje drugih naprav (kamer, lcd zaslonov, polnjenja telefonov,...), uporabite pa jo lahko tudi kot samostojni in ločen "powerbank" - nadomestno baterijo za napajanje USB naprav.

Zahvaljujoč vgrajenemu senzorju svetlosti svetilka samodejno meri svetlobo okrog svetilne glave v realnem času. Intenzivnost svetilnosti je tako avtomatsko regulirana - glede na okolico. V večini primerov svetilka sveti z določeno in izbrano svetilno jakostjo. Vseeno zaradi varnosti uporabe v določenih primerih svetilka samodejno zatemni svetlobo, predvsem v primerih nenadnih odbojev svetlobe (neposredna in nenadna osvetlitev reflekcijskih tabel, kovinskih in steklenih materialov in podobnih elementov ki odbijajo svetlobo).

X-lens tehnologija podvojuje prednosti AFS sistema fokusiranja v kombinaciji z reflektorskimi lečami. Dvojna, popolnoma sinhronizirana svetloba svetilki omogoča homogeno in neodvisno razporeditev svetlobe, glede na situacije in želje uporabnika. V načinu širokega snopa svetilka v tako kompaktni obliki oddaja svetilnost podobno večjim in mnogo dražjim reflektorskim sistemom. V načinu ozke usmeritve dvojni leči še dodatno ojačata svetilni domet. Poglavitna prednost pa je mogoča istočasna kombinacija širokega in ozkega snopa s katerim je mogoče pokriti praktično vse neosvetljene objekte do razdalje 300 metrov.

AFS tehnologija:

AFS tehnologija Led Lenser

AFS (Advanced Focus System) tehnologija naprednega fokusiranje svetilnosti zaradi uporabe prednosti leč in reflektorjev ter združitve le-teh omogoča vrhunsko razporeditev svetlobe v celotnem obsegu brez popačenj ter najvišji izkoristek svetilne moči (lm). AFS sistem leč omogoča brezstopenjsko nastavljanje fokusa svetilnosti, od točkovne usmeritve (oddaljena področja) do razpršene svetilnosti (notranji prostori, reflektorska uporaba, osvetljevanje področij,..)




8 unikatnih svetilnih programov in funkcij svetilki dajejo dodatno vrednost in uporabnost. Vgrajena tehnologija omogoča tudi dva energijska načina uporabe akumulatorja - konstantni tok za doseganje neprekinjene močne svetilnosti in energijsko varčen način kjer je optimizirana poraba baterije do popolne izpraznjenosti.


Tehnični podatki:
*Svetilnost: 2000 lm (MAX), 200lm (MIN)
*Svetilni domet: 300m
*Čas delovanja: 20h (varčevalni način), 4h (najvišja svetilnost)
*Zaščita: IPX6

Set vsebuje:
*Svetilka Led Lenser XEO19R
*Napajalnik
*LI-Ion polnilna baterija (akumulatorski sklop, USB izhod, powerbank funkcija)
*Adapterski kabel in podaljšek (daljša verzija)
*Neopren torbica za nošenje
*Clip za nošnjo za pasom
*Nosilec za kolo
*Nosilec za čelado
*GoPro in Tripod nosilec

Podobni izdelki

POMOČ PRI NAKUPU

Vsak delavnik
med 08:00 in 16:00
nas lahko pokličete na 051/399-488
ali pošljete sporočilo na [email protected].
Z veseljem vam bomo pomagali!

VELEPRODAJA

Potrebujete artikel za nadaljnjo prodajo? Kupujete preko podjetja ali društva?
Iščete večje količine? Pošljite sporočilo na [email protected] ali pokličite na 051/399-488 in zahtevajte ponudbo. Z veseljem vam bomo ustregli!

Close